**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Vesterveien

14.17:** Les egen sak.

**SØGNE: Kvinne (19) til sykehus etter påkjørsel

13.21:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Frastjålet diesel fra dieseltank

12.47:** I løpet av juledagene har et transportfirma på Dalane blitt frastjålet diesel fra en dieseltank. I tillegg er det stjålet en utenbords påhengsmotor som stod plassert på tomten. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kjørte moped uten førerkort

11.26:** En politipatrulje stopper og kontrollerer en moped på Kongsgård. Mopedføreren, en kvinne på 20 år, anmeldes for kjøring uten å inneha førerkort.

**FROLAND: Brann i søppelcontainer

10.07:** Det meldes om brann i en søppelcontainer som står ved Froland Ungdomsskole. Brann og politi drar til stedet, og melder tilbake om ulmebrann. Det er kun sotskader i containeren.

**KRISTIANSAND: Innbrudsforsøk i bil på Hånes

08.19:** Melding om innbruddsforsøk i en bil som sto parkert utenfor Rimibutikken i Epleveien på Hånes. Forholdet vil bli anmeldt.

**LYNGDAL: Fem snøfresere stjålet

07.57:** Melding om grovt tyveri fra bedriften ”Traktor AS” på Kvavik i løpet av julen. Adgang banet ved å klippe i stykker hengelåsen på porten inn til innhengingen hvor det står et utstillingstelt. Det er bortatt fem Honda snøfresere fra utstillingsteltet. En politipatrulje vil undersøke dette nærmere i løpet av formiddagen.

**LYNGDAL: Bilskilter stjålet

07.35:** Melding om tyveri av to skiltnummerplater fra en parkert bil i løpet av den siste uka. Registreringsnummer: PX 51232. Forholdet vil bli anmeldt.

**VENNESLA: Ruteknusing på herredshuset

07.17:** Melding om ruteknusing ved Vennesla Herredshus i løpet av natten. To vindusruter skal være knust. En politipatrulje vil undersøke dette nærmere i løpet av formiddagen.

**BIRKENES: Truende adferd

04.04:** Melding om skremmende truende adferd, politiet kjører til Birkeland. Får kontroll på en person, ingen anmeldelse.

**E 18: Trafikkontroll i natt

04.30:** Ingen personer ble tatt for overtredelser da 37 biler ble kontrollert i en trafikkontroll på E 18 mellom klokken 03.45 og 04.30 i natt.

**MANDAL: Lette etter promillekjører

03.59:** Melding om mulig promille. Politiet kjører og ser etter bilen på Mones.

**RISØR: 24-åring pågrepet etter slåssing

03.14:** Melding om slossing mellom flere personer i Risør sentrum. På stedet pågriper politiet en 24-åring som kjøres til arresten.

**KRISTIANSAND: Fylletur i Baneheitunnelen

03.06:** Melding om beruset person til fots i tunnelen, politiet til stedet og geleider vedkommende ut av tunnelen.

**KRISTIANSAND: Slåssing i taxi-kø

03.03:** Melding om slossing i taxi køen på Rutebilstasjonen. Politiet til stedet og får roet gemyttene.

**KRISTIANSAND: Skallet ned utenfor Gossip

02.27:** Melding om person som er skallet ned utenfor Gossip. En person kjørt til legevakten, forholdet anmeldes.

**MANDAL: Munnhuggeri i gågata

01.43:** Politiet får melding om at en kvinne er slått i gågata. På stedet viser det seg å være munnhuggeri mellom et par. Ingen anmeldelse.

**KRISTIANSAND: 23-åring lagt i jern på Havana

01.54:** Vanskelig gjest lagt i jern av vaktene. Politiet pågriper mannen som er 23 år.

**KRISTIANSAND: Full slåsskamp utenfor Six Pence

01.43:** Melding om full slosskamp mellom flere personer utenfor Six Pence. Flere politipatruljer til stedet. Politiet innbringer en mann på 33 år.

**KRISTIANSAND: Lagt i jern på Javel

01.27:** Vanskelig gjest lagt i jern av vaktene, politiet til stedet. Politiet bortviser mann 43 år fra stedet.

**KRISTIANSAND: "Bilkjennere" tatt på fersken

01.21:** Melding om to personer som går og kjenner på biler. Politiet til stedet, påtreffer de to. Innbringer en 25-åring for besittelse av narkotika.

**ARENDAL: Banket opp kvinne og stakk

01.11:** Politiet får melding om at en kvinne er banket opp på Burger King. Politi og ambulanse til stedet. Gjerningsmannen har forlatt stedet. Kvinnen blir kjørt til sykehuset med slagskader i hodet. Politiet anmelder forholdet.

**KRISTIANSAND: Plagsom, beruset person hadde slått seg

01.01:** Politiet får melding om en plagsom, beruset person på utestedet Frøken Larsen. På stedet viser det seg å være en person som har ramlet og slått seg. Ambulanse blir rekvirert og en person kjøres til legevakten.

**KRISTIANSAND: Laget kvalm på Harveys

00.45:** Melding om en person som lager bråk og kvalme på Harveys pub. Politiet bortviser en mann på 42 år fra stedet.

**KRISTIANSAND: Beruset og vanskelig gjest på Six Pence

23.15:** Melding om meget beruset og vanskelig gjest som ikke vil forlate stedet. Da politiet kom fram hadde vedkommende datt. Klokken 00.44 har mannen kommet tilbake til puben, og lager problemer for vaktene. Politiet drar til Six Pence igjen og bortviser 32-åringen fra puben.