LILLESAND: Isefjær truet med å leie ut gården sin til en mc-klubb etter å ha vært i strid med naboen til gården, som er en nudistleir.

I slutten av mars gikk Isefjær ut i Fædrelandsvennen og fortalte at han ønsket å avblåse striden mot at kommunen kjøpte gården. Prisen ble oppgitt til å være 16 millioner kroner, alternativt 14 millioner kroner og annen kompensasjon.

– Vi tar alle henvendelser seriøst, og jeg skal ta med denne saken videre, sa ordfører Arne Thomassen (H) i Lillesand den gang.

Nå har kommunen drøftet hva de skal gjøre med saken.

Lillesandsposten skriver nå at politikerne i kommunen mener prisen er urealistisk. Dermed er det uklart hva som skjer videre med gården.

– Vi har vurdert saken og kommet til den konklusjon at det ikke er aktuelt å fremme noen politisk sak for mulig kjøp innenfor de betingelser du fremsetter. Dersom det på noe vis skal være aktuelt at administrasjonen vil vurdere din henvendelse til politisk behandling, foreslår vi at du først avstemmer dine verdiforventninger sett i forhold til at eiendommen er en landbrukseiendom, skriver Gunnar Sannæss i Lillesand kommune til Isefjær, ifølge Lillesandsposten.

Isefjær overtok gården fra sine foreldre i 2000 for 800.000 kroner. Han ønsket dermed nær en 20-dobling av verdien på 11 år.

– Dette var en eiendom jeg overtok på odel, en gård hvor jeg har vokst opp. Da er det klart at jeg vil ha en sum som gjør at jeg ikke vil bli sittende og angre i ettertid, sa Isefjær til Fædrelandsvennen i mars.