LILLESAND: Aksjonerte mot ulovlig jakt

13.00 Statens Naturoppsyn ba mandag om bistand fra politiet da det aksjonerte mot ulovlig jakt på Flørnes i Lillesand. Etter å ha undersøkt det aktuelle området, ble aksjonen avsluttet uten resultat.

VEGÅRSHEI: 70-åring kjørte av veien

13.54 På fylkesvei 415 på Ubergsmoen i Vegårshei kjørte en 70 år gammel kvinne av veien ved den gamle nedlagte bensinstasjonen. Det var to personer i bilen. Politiet opplyser at det kun var små skader på personene og på bilen.

ARENDAL: Røykutvikling på Strømsbu videregående

13.59 Brannvesen og politi rykker ut til Strømsbu videregående skole der det var røykutvikling og branntilløp på skolens verksted. Ifølge politiets opplysninger skal det ha tatt fyr i noe sagflis. Ut over noen røykskader var det minimale skader som følge av branntilløpet.

EVJE: Stjal 200 meter vannslange

14.40 200 meter med 40 millimeter vannslange blir meldt stjålet fra KW-bygg på Verksmoen på Evje. Vannslangen, som skal være av den typen som ofte brukes på hytter som legger inn vann, ble stjålet fra utsiden av KW-bygg fra torsdag til fredag i forrige uke.

VENNESLA: Tatt uten lappen

15.10 En 25 år gammel mann ble tatt for å kjøre bil uten gyldig førerkort.

KRISTIANSAND: Manglet lappen — hadde nark

15.54 En 28 år gammel mann ble mandag tatt på Rutebilstasjonen i Kristiansand uten gyldig førerkort. Mannen var imidlertid i besittelse av narkotika, og ble pågrepet på stedet.