KRISTIANSAND: Slått ned

00.06: Politi og ambulanse kjørte til Club Leopold, etter melding om at en mann hadde blitt slått ned utenfor.

På stedet fant de en 22-åring fra Krisitiansand med "et markant kutt i hodet og kløyvd leppe", forteller operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt. Vitner oppga raskt navn på mannen som skulle ha slått.

— Personalia er skjent. Nå får vi se om det kommer anmeldelse, sier Steinsland til fvn.no.

MANDAL: Jult opp

01.00: Fornærmede ringte selv for å fortelle at han hadde fått juling av en gjeng ungdommer, sier Steinsland om hendelsen i Mandal. Da politiet rykket ut, var ungdommene forsvunnet fra stedet. - Mannen som skulle ha fått juling klarte å peke ut én av dem, men han ville ikke anmelde. Og da ble det ikke gjort noe mer, forteller operasjonslederen.

FARSUND: Bil forsvant for politiet

KRISTIANSAND: Spyttet på vaktene

02.34: Det var "småampre forhold" utenfor McDonalds, og en jente måtte tas hånd om. Ifølge Steinsland, hadde hun spyttet på vaktene. 20-åringen ble innbrakt for ordensforstyrrelser.

KRISTIANSAND: Blottet seg for politiet

ARENDAL: "Snodig" kjøring

03.20: Politiet fikk melding om en blir som kjørte "snodig" på riksvei 42 fra Froland mot Arendal. Bilen ble stoppet underveis. Bilføreren var edru og hadde førerkort, men hadde med seg ulovlige tabletter. 20-åringen fra Arendal ble derfor anmeldt etter narkotikalovgivningen.

GRIMSTAD: Falsk 200-lapp

10.30: En kvinne leverte en trolig falsk 200-seddel på Meny i Fevik. Hun ble gjenkjent på videoopptak. Og med navn og personalia på kvinnen, kommer politiet trolig til å forsøke en pågripelse i løpet av dagen.