**SØGNE: Brann

23.45:** Det tok til å brenne i veggen på et hus i Salthaugveien i Søgne, få meter fra grensa til Mandal. Foranledningen til brannen var en pipebrann. Brannvesenet måtte skjære i veggen for å komme til brannstedet. Ambulanse fra Mandal og politi rykket ut sammen med brannmannskaper fra Kristiansandsregionen brann og redning stasjon Søgne.

**RISØR: Brann blusset opp

00.06:** Klokka 18.28 i går kveld rykket brannvesenet i Risør ut på melding om pipebrann. Brannen ble slukket, men flere timer senere — klokka 00.06 - ble det meldt om brann i veggen bak pipa. - Det har vært et branntilløp i tømmerveggen inntil pipa. Det ble ordnet på stedet, bekrefter operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**FROLAND: Innbrudd

00.49:** Det ble rapportert om innbrudd i to parkerte biler som stod parkert ved Blakstad videregående skole i Froland.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

09.30** fikk politiet melding om at tyver i løpet av natten hadde gjort innbrudd hos Spiseriet i gamle Marvika. Bakdøren var blitt brutt opp og det var blitt stjålet noen vekslepenger. Stedet er videoovervåket og politiet gjenkjente gjerningsmannen. Han ble derfor pågrepet kort tid etterpå. Mannen, som er 26 år gammel og fra Kristiansand, sitter nå i arresten i Kristiansand.

FARSUND: Verktøy

I løpet av natten har det vært innbrudd på en byggeplass i Farsund. Tyver har stjålet en del verktøy, som blant annet byggtørker og spikerpistol. Politiet vil undersøke saken nærmere.

**KRISTIANSAND: Truende

11.30** fikk politiet melding om at en mann opptrådte truende mot personalet på sosialkontoret. En patrulje ble sendt til stedet, og en 26 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet og satt i arresten i påvente av avhør.

Politilogg for perioden 26.01.2011 23.20 - 27.01.2011 13.20.