MANDAL: Våknet med fremmed mann på soverommet

KRISTIANSAND: Betjeningen fakket tyv

03.30 En 40 år gammel mann fra Kristiansand stjal varer på Shell Elvegata. Betjeningen fulgte selv etter og fikk tatt mannen. Saken er anmeldt.

**VENNESLA: Til sjenanse

10.29** ble en mann innbrakt til arresten i Kristiansand etter å ha vært til sjenanse for trafikk og andre veifarende i Vennesla. Mannen, som er 29 år gammel og fra Vennesla, vil bli anmeldt for å ha vært til sjenanse på offentlig sted i beruset tilstand.

**ARENDAL: Påkjørt rådyr

11.28** fikk politiet melding om at et rådyr var blitt påkjørt på E 18 ved Haslestad i Arendal. Rådyret skal ha løpt videre med skader i beinet, og politiet har kontaktet Viltnemda.

**MANDAL: Brann i gryte

12.11** fikk politiet melding om brann i en gryte ved sykehjemmet i Mandal. Brannvesenet rykket ut og slukket brannen. Det hele skal ha foregått uten noen form for dramatikk.

**ARENDAL: Tatt uten førerkort

13.10** En sjåfør i begynnelsen av 40-årene ble stoppet i Arendal mistenkt for ulovlig kjøring. Det viste seg at mannen ikke hadde gyldig førerkort. Mannen er anmeldt for forholdet.

**IVELAND: Tyveri fra hytte

18.30** Tyver har vært på ferde i ei hytte nord på Vatnestrøm. Det var kameraten til eieren som oppdaget tyveriet da han så etter hytta for den ferierende eieren. Hoveddøra var brutt opp, men det er usikkert hva som er stjålet.