**VENNESLA: Hytteinnbrudd

13.47:** Det meldes om innbrudd fra en hytte ved Kilefjorden. Uvedkommende har tatt seg inn i en bot og har der stjålet et aggregat. Saken anmeldes senere.

**FARSUND: Skadeverk

14.12:** I løpet av de siste dagene er det gjort skadeverk på pistolklubbens lokaler på Vanse. En rute er knust, men ingenting vesentlig er blitt stjålet. Saken anmeldes senere ved lensmannskontoret i Farsund.

**SØGNE: Bilbrann

15.10:** En bil tar fyr i Høgskoleveien i Søgne. Bileieren varsler senere at det er lite dramatisk og at brannen har slukket av seg selv.

**LILLESAND: Råkjøring

15.20:** Up stoppet en bilist mann (37) fra Kristiansand som holdt 127,91 km/t i 100-sonen på E 18 i Lillesand.

– Da han skulle stoppe, så kastet han ut en pose med noe som trolig var amfetamin. Det opprettes sak også for det, sier operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

KRISTIANSAND: Scootertyveri

En Gilera Runne 50 ble meldt stjålet fra Briggveien i Voiebyen. Scooteren er en 2003-modell og er stjålet i løpet av natta.

**ARENDAL: Stakk fra kontroll

15.56:** En uregistrert ATV stakk av fra kontroll på Skarpnes i Arendal. Mannen på ATV-en (45) ble gjenkjent og anmeldes.

**ARENDAL: Butikktyveri

16.25:** To gutter, 17 og 18 år gamle, ble hentet av politiet etter at Securitas mistenkte dem for tyveri av en Iphone ved Elkjøp på Amfi i Arendal. 17-åringen er etter avhør blitt siktet i saken.

**KVINESDAL: Trafikkontroll

16.00:** Mellom klokka 15 og 16 holdt en patrulje i Kvinesdal trafikkontroll. Eneste reaksjon gikk til en bilist som fikk pålegg om å rette en lysfeil.

**FROLAND: Hentet fres

18.07:** En utenlandskregistrert Mercedes Vito ble observert da den lempet om bord en eldre oransje snøfres av merket Gilson ved Motorsenteret i Froland. Politiet er på utkikk etter bilen.

**KVINESDAL: Fant stjålne skilter

20.10:** Stjålne skilter med kjennemerke PP40764 ble funnet i Kvinesdal.

**FARSUND: Trafikkuhell

20.41:** Les mer i egen sak

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

21.27:** Tre personer slåss med en fjerdemann. En mann (20) fra Tsjetsjenia ble tatt inn til arresten og anmeldt for ordensforstyrrelser.