slebra-7.jpg Foto: Vegard Nekstad
slebra-6.jpg Foto: Vegard Nekstad
slebra-5.jpg Foto: Vegard Nekstad
slebra-4.jpg Foto: Vegard Nekstad
slebra-3.jpg Foto: Vegard Nekstad
slebra-1.jpg Foto: Vegard Nekstad

KRISTIANSAND: Brannvesenet rykket noe før 11.30 lørdag ut på en garasjebrann på Sletteheia. Garasjen ligger i Rugdeveien, en snau meter unna en enebolig. I tillegg til en tankbil, mannskapsbil og en kommandobil fra branvesenet rykket en politibil og to ambulanser ut.

Spredte seg til huset

Brannen spredte seg fra garasjen til en vegg på eneboligen før brannvesenet fikk slokket flammene på huset.

(Les videre under videoen)

Huseieren, en mann i 70-årene, fikk brannskader på en hånd og fikk behandling fra ambulansepersonell før han ble fraktet videre til Sørlandet sykehus. Han hadde også pustet inn en del røyk. Ingen andre personer ble skadet.Det oppstod kraftig røykutvikling som følge av brannen og røyken var synlig over hele Slettheia.

Kjørt til sykehus

Noe over klokka 12 jobbet brannvesenet med etterslokking på stedet.

— Det står rester av en bil i garasjen. Det har smelt en del inne i garasjen, det har nok vært en del spray- og malingbokser der, opplyser brannmester Erik Johannessen.

— Det er kun blitt utvendige skader på ytterveggen til bolighuset som hadde tilknytning til garasjen. Det er utover dette gjort rede for alle som bodde på adressen, opplyser operasjonsleder i Agder, Vidar Neset.

Brannårsaken er foreløpig ukjent.Politiet vil undersøke brannstedet rett etter pinsen. Det er Vågsbygd politistasjon som vil etterforske forholdet videre.