sxf505b5.jpg

ARENDAL: Det var i våres Clarion Hotel Tyholmen reklamerte for kjendis-cruiset, ifølge VGs nettavis.

I reklameteksten lokker de med sightseeing rundt sommerboligene til flere kjendiser.

«Tilbring noen timer i båt med oss og se hvor norske kjendiser tilbringer feriene sine. Kronprinsparet, Harald Eia og vår egen Petter Stordalen er noen av dem som har sommerhus i Arendal og omegn. Båtleie fra 1600 kr timen» står det oppgitt i annonseteksten, ifølge avisen.

Harald Eia la ut et bilde av reklameteksten på sin egen Facebook-vegg 18. april i år.

— Jeg fikk det tilsendt av Anne, min ekskone. Hun hadde sett det ved hotellet tror jeg. Jeg tenkte at det var da ikke så farlig, det var jo litt morsomt. Jeg har ikke fulgt det opp siden, sier Eia til VG Nett.

Fjernet

Etter Facebook-oppdateringen fra Eia ble reklamen fjernet fra hotellets protokoller.

— Vi fikk en reaksjon på at dette ikke var en så god idé. Jeg mener det var fra Harald Eia som reagerte, jeg tror han hadde bodd på hotellet. Tilbudet ble oppfattet som litt flåsete og unødvendig, og det ble fjernet, forklarer Torgeir Silseth, konsernsjef i Choice Hotels om hvorfor hotellet på Tyholmen trakk tilbudet.

Hotellkjedens eier, Petter Stordalen, har få problemer med denne markedsføringen.

— Selv har jeg ingenting mot at et slikt produkt skulle tilbys. Blindleia om sommeren er et av de mest trafikkerte steder som finnes. En båt fra eller til betyr ikke all verdens, og det man kan se fra en leid båt kan alle og enhver se, uansett om de er ute med snekke eller seilbåt. Det er vel brygge og hytte, sier Stordalen til VG Nett.