ARENDAL: Personen i bilen ble sittende fastklemt etter å ha havnet i fjellveggen like øst for avkjøringen til Longum.

— Brannvesenet i Arendal ut på trafikkulykke på E-18 Longum. En fastklemt. Alle nødetater på vei, opplyste 110-sentralen i Agder klokken 03.00. Politi, brannvesen, ambulanse og luftambulanselege ble kalt ut til Arendal.

Mannen blødde kraftig da han ble frigjort fra vraket av kjøretøyet. Sjåføren var like før klokken 03.30 tatt hånd om av helsepersonell på stedet og kjørt til Sørlandet sykehus Arendal.

(Les mer under bildet)

Bilen ble liggende på taket i veibanen. Foto: Baard Larsen

— Bilen kjørte i fjellveggen ved avkjøringen til Torsbudalen, ulykken ble meldt klokken 02.53. Bilen gikk rundt på taket og en person ble sittende fastklemt i bilen. Han er frigjort av brannvesenet og kjørt til sykehus med smerter i kragebeinet. Det mistenkes promillekjøring, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen ved Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen.Klausen opplyser at politiet ikke hadde kjenskap til bilen før ulykken inntraff.

I sammenstøtet med fjellveggen slo bilen løs et stykke av fjellveggen. Gjenstander fra bilen og kupeen lå strødd på veien etter hendelsen. E 18 ble stengt i begge retninger i natt mens opprydningsarbeidet pågikk.