LONDON: Det var en smilende Katrine Lunde Haraldsen sommøtte pressen da fem av håndballjentene stilte til pressetreff ideltagerlandsbyen i London torsdag.

Men overfor Fædrelandsvennen innrømmer hun at hun begynner åbli lei av snakket om motgang og formsvikt.

— Når man får de samme spørsmålene av hver journalist i femdager, så blir man lei. Det går bedre nå, men nå gir jeg bare enkle svar,så får dere leve med det. Har man lyst til å lage gode saker så får man stilleutfyllende spørsmål, sier Lunde Haraldsen til Fædrelandsvennen.

På benken

Etter en svak kamp mot Frankrike i OL-åpningen, ble hunplassert på benken ved pause. Der satt hun også hele Sverige-kampen, før hun motSør-Korea onsdag var tilbake i buret fra start.

En halvtime senere var hun påbenken igjen. Til VG Nett forteller hun at hun satte seg ned medlandslagstrener Thorir Hergeirsson for å snakke ut om vrakingen.

— Vi har alltid god kommunikasjon, men det blir alltid litttemperatur når man føler ikke alt fungerer for seg selv, og man ikke får depoengene man skal ha. Det er viktig, for selv om man skal legge alt i en skuff,må man få sagt det man mener, sier Lunde Haraldsen til VG Nett.

Tidligere landslagstrener Marit Breivik, som er med i OL som en av Olympiatoppens coacher for den norske troppen, sier hun ikke er overrasket over at både Lunde Haraldsen og tvillingsøster Kristine Lunde-Borgersen har hatt et tungt mesterskap. Her sammen med landslagstrener Thorir Hergeirsson. Foto: NTB scanpix

Tidligere landslagstrener for håndballjentene, MaritBreivik, som er med i OL som en av Olympiatoppens coacher for den norsketroppen, sier hun ikke er overrasket over at både Lunde Haraldsen ogtvillingsøster Kristine Lunde-Borgersen har hatt et tungt mesterskap til nå.

— Naturlige forklaringer

— Nei, det er jeg ikke. Katrine har imponert i prestasjonenei mange år, mens Kristine har hatt noen avbrekk i form av skader og det å blimamma, så der er det naturlige forklaringer på at hun har brukt litt tid. Menvi skal gi begge litt tid, så er jeg sikker på at de kommer tilbake, sierBreivik til Fædrelandsvennen.

— Begge har levert veldig sterke prestasjoner i mangeår, men de er også spillere det kan svinge for, og så må omgivelsene og de selvvåre tålmodige og ha is i magen. De jobber begge godt på trening, og det ertegn på at de er i framgang. Kristine kom som et skudd utover i VM i fjor, og Katrine er vi veldig bortskjemte med. Det er bra for Norge atKari Aalvik Grimsbø har stått fram som nå, sier Breivik.

Norge møter Danmark fredag kveld til ny OL-kamp. Avkast erkl. 22.15.