**KRISTIANSAND: Mopedfører uten førerkort

03.29:** Politiet fikk melding om at noen prøvde å stjele en moped på Lund. Politiet tok fatt i saken og sjekket det ut, og det viste seg at det ikke var forsøk på tyveri likevel. Men personen blir likevel anmeldt for å kjøre moped uten førerkort.

TVEDESTRAND: Innbrudd i container og dieseltyveri

08.08: I løpet av helgen har noen brutt seg inn i en container som sto på Hagefjorden brygge. Ifølge politiet kan ting tyde på at det er borttatt en del verktøy.

10.10: Politiet fikk melding om at det er stjålet diesel fra en maskin på samme sted. Trolig er totalt 300 liter borte.

— Det kan godt hende de to forholdene kan ha sammenheng, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt.

MARNARDAL: Ku påkjørt av tog

LILLESAND: Innbrudd på kontor

08.15: En mobiltelefon og pc er stjålet fra et kontor på rådhuset. Politiet etterforsker saken.

LILLESAND: Kjørte i 117 km/t med tilhenger

**MANDAL: Innbrudd i tre hytter

10.57:** Noen har brutt opp dører og rotet en del i en hytte på Lundevik. Ifølge politiet kan det ha vært innbrudd i tre hytter, men det er trolig ikke stjålet noe fra hyttene.

**KRISTIANSAND: Bil kom til rette

11.24:** En Ford Mondeo som var meldt stjålet fra Åsveien i Vågsbygd 2. juni ble funnet på Slettheia. Politiet skal sikre spor fra bilen.

RISØR: Tre til legevakt etter trafikkulykke

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

12.08:** En 21 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt for å ha kjørt uten gyldig førerkort på Tinnheia.

SØGNE: Bil stjålet

18.10: En bil av merket BMW 320i blir meldt stjålet fra Tangvall. Bilen står med nøkler i da den blir stjålet. Det er ventet at tyveriet blir anmeldt.

VENNESLA: Stjal diesel

18.40: Et tyveri av over 1000 liter diesel - det er omkring ett fat - blir meldt inn til politiet. I løpet av natt til i dag har fatet blitt stjålet i området mellom riksvei 9 og avkjøringen til Sandripheia Fritidspark. Det er i tillegg tappet 100 liter diesel fra en traktor. En traktor med henger ble observert kjørende fra stedet i natt, og politiet misstenker at det har sammenheng med tyveriet.

KRISTIANSAND:Stakk fra regningen

18.46: Politiet får inn melding om at en kar i boblejakke og hjelm har tanket bensin på en scooter og stukket av uten å betale fra bensinstasjonen YX i Håneskrysset ved E18. Scooteren var uregistrert, så politiet har lite å gå etter.

RISØR: Innbrudd i bil

19.15: Det blir rapportert om et bilinnbrudd i i Gåseveien. En parkert bil blir brutt inn i og det blir stjålet høytalere og kabler. Låsen til bilen er også ødelagt. Forholdet er anmeldt.

VENENSLA:Garderobetyveri.

22.00: Politietfikk melding om et garderobetyveri ved fotballbanen på Moseidmoen. En iphone ogen lommebok er stjålet. Formell anmeldelse leveres i tirsdag.