ARENDAL: Jente slo ansatt på McDonald’s ?

22.13: En jente som er ansatt på McDonald’s i Arendal oppsøkte politivakta og fortalte at en kunde hadde slått til henne. Kunden var en jente på 18— 19 år og politiet vil blant annet undersøke om det finnes video av gjerningspersonen.

KRISTIANSAND: Slåss på Subway

23.05: Melding om at fire- fem personer skulle slåss ved Subway. En person fikk en smell i ansiktet og ambulansen ble tilkalt. En jente, født i 1988, blir tatt med i arresten mistenkt for å ha sparken til en annen person. Politiet vet ikke hvem de andre involverte var.

KRISTIANSAND: Vanskelig ung dame

23.48: En ung dame, født i 1991, er vanskelig på et utested og vaktene ber politiet om hjelp. 19- åringen fra Kristiansand er beruset, blir innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse.

LILLESAND: Slo ølglass i hodet på en annen mann

01.43: Melding om slåssing ved Restaurant Sjøbua. En mann har slått et ølglass i hodet på en annen mann, men offeret skal ikke ha fått noen stor skade. Politiet kom til stedet, men hendelsesforløpet er uklart. Den som fikk ølglasset i hodet vil anmelde saken i løpet av fredag.

KRISTIANSAND: Slåss på Havana

01.59: Slåssing på restaurant Havana og vaktene ber politiet om bistand. En mann fra Vennesla, født i 1980, blir anmeldt og satt i arrest.

KRISTIANSAND: Mann slo dame

02.44: En mann, født i 1966, slår til en jevnaldrende dame på Matexpressen i Vestre Strandgate. De to dyttet hverandre, og det ble masse styr på spisestedet. Andre tilkalte politiet, men hendelsesforløpet er uklart. Saken blir kanskje anmeldt fredag, men det er heller ikke klart hvem som vil anmelde hvem.

KRISTIANSAND: Bråk på 7- Eleven

03.07: En 19- åring fra Kristiansand lagde bråk på 7- Eleven. Dermed ble vedkommende innbrakt for ordensforstyrrelse og måtte overnatte i arresten.

KRISTIANSAND: Alkoholpåvirket og uten førerkort

04.28: En bilfører blir stoppet og kontrollert. Vedkommende, født i 1982, manglet gyldig førerkort. Kristiansanderen blåste rødt på alkometeret og ble tatt med til utvidet blodprøve på sykehuset.

KRISTIANSAND: Beruset i Markens

07.34: En beruset mann blir sendt hjem fra Markens.

LYNGDAL: Tyveri fra bolig

09.18: Melding om tyveri fra et bolighus. TV, surroundanlegg, bærbar PC og to Sony Ericsson mobiltelefoner er stjålet i løpet av natta.

**BYGLAND: Laserkontroll på Skomedal

10.45:**

**RISØR: Båt stjålet

12.23:** En båteier meldte fra om en båt stjålet fra Bossvika ved gjestgiveriet. Båten stod fortøyd uten motor da den ble stjålet.

**FROLAND: Bil meldt stjålet

12.27:** En bileier meldte fra til politiet om at en rød Peugeot 405 har blitt stjålet. Bilen har kjennetegn PC77409. **SØGNE: Fikk strøm gjennom kroppen

13.36:**

**SONGDALEN: Mistanke om promillekjøring

13.49:** En patrulje stoppet en bil der føreren mistenkes for promillekjøring. En 36 år gammel mann ble fremstilt for prøver og fikk førerkortet beslaglagt.

**MARNARDAL: Trafikkulykke

13.50:**

**KRISTIANSAND: Stjal solbriller

14.42:** Innehaver av Sacha AS i Henrik Wergelands gate meldte fra til politiet om at en person hadde stjålet solbriller fra butikken. En navngitt kvinne er mistenkt, og forholdet vil anmeldes.

**ARENDAL: Bil av veien

15.23:** Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt av veien ved Kongshavn. Det var to personer i bilen, en mann og en kvinne som begge var synlig beruset. En patrulje kom til stedet og begge personene ble innbrakt i arresten.

**LYNGDAL: Stjal fra Fretex

15.36:**