ARENDAL/VALLE: Tidligere Valle-ordfører og nåværende fylkesordfører i Aust-Agder, Bjørgulv Sverdrup Lund, har opplevd nettstorm etter at han kom seg gjennom en arbeidsdag med to forskjellige sko.

— Forrige mandag skulle jeg reise fra Valle til fylkeshuset i Arendal. Det gikk litt fort. Jeg skulle kjøpe maling på byggevaren i Valle, på et forsikringsmøte på Evje, og til Vitensenteret i Arendal. Jeg krysset byen og da jeg var innom foreldrene mine så oppdaget vi at jeg hadde på meg forskjellige sko, sier Lund.

Ifølge Setesdølen, som første omtalte saken, har skotabben blitt heftig debattert nettstoff.

sko.jpg Foto: Facebook

— Jeg ler høyt

- Ha ha haa! GÅR det an? Jeg ler høyt! SKJERP deg Bjørgulv, skriver en av debattantene på Facebook-veggen til Høyre-politikerens kone.

— Vel, vel, så like hverandre var de vel ikke. Kanskje Bjørgulv heller skulle fått sjekket brillene sine?, mener en av de andre debattantene.

Selv tar Sverdrup Lund ikke episoden svært alvorlig.

Ikke konas feil

— Jeg bare flirte litt da jeg gikk gjennom byen. Jeg hadde jo frakk og begge skoene var svarte. Det var jo bare å holde god fart, forteller han.

- Var det du eller kona som valgte ut skoene?

— De plukket jeg selv, såpass selvstendig er jeg. Man må ikke ta seg selv så høytidelig. Det er viktig at man er til stede på jobb, og jobben må gjøres uavhengig av fottøy, sier han.