KRISTIANSAND: Alle nødetater ble sendt til stedet etter ulykken på Vågsbygdveien. Ulykken ble meldt om klokken 14.15. Bilføreren, en 59 år gammel mann, er brakt til sykehus med ambulanse for sjekk.

— Sjåføren har fått skrens på kjøretøyet, gått over autovernet og havnet på taket, opplyser operasjonsleder Ingrid Mæhre ved Agder politidistrikt.

Bilen kjørte over en gangvei og en hekk før den ble liggende på taket foran en garasje. Foto: Vegard Nekstad

Ulykken skjedde ved avkjørselen til Myrbakken, like øst for Fiskåtangen i Kristiansand. Den landet på taket om lag ti meter fra Vågsbygdveien.

Førerkortet beslaglagt

Etter det Fædrelandsvennen forstår, har bilen kommet fra Fiskåtangen der det søndag arrangeres Sørlandets motordag. Han skal ha gitt gass da han kjørte ut på Vågsbygdveien.

— Ulykken skjedde i forbindelse med akselerasjon. Politiet har midlertidig beslaglagt førerkortet til føreren, opplyser operasjonslederen.

Det er 80 meter fra avkjørselen til Fiskåtangen til stedet bilen kjørte utfor. I tillegg til å kjøre over autovernet, havnet bilen over en gangvei og en hekk før den ble liggende på taket foran en garasje.

Taket på bilen ble flatklemt.

Hørte smellet

En nabo Fædrelandsvennens reporter har snakket med hørte smellet.

Alle nødetater ble sendt til stedet. Foto: Vegard Nekstad

— Jeg hørte et smell og løp ut. Da så bilen ligge på taket. Det kom en mann kravlende ut fra den flatklemte bilen, sier naboen. Han skal ha vært alene i bilen da det skjedde.

— Mannen virket helt uskadet. Det er helt utrolig at han ikke har pådratt seg store skader, sier naboen.

Ukjent årsak

Politiet på stedet kjenner ikke til årsaken til at bilen havnet i grøfta.

Bilen kjørte over en gangvei og en hekk før den ble liggende på taket foran en garasje. Foto: Vegard Nekstad

— Hendelsesforløpet er foreløpig uklart. Vi har ikke fått snakket med noen som har vært øyenvitner til utforkjøringen, sier politibetjent Jon Løken til Fædrelandsvennen.Tilstanden til sjåføren er uviss, men vi har pratet med ham, sier politibetjent Jon Løken til Fædrelandsvennen.

Corvetten er registrert i 1977. Den var en del av utstillingen på Sørlandets motordag. Eieren skal ha hatt sportsbilen i et par år.