**ARENDAL: Tatt for bilinnbrudd

00.14** Politiet fikk melding om at to personer var i ferd med å bryte seg inn i parkerte biler i Barbudalen i Arendal. På stedet pågrep politiet to menn på 32 og 28 år. De hadde kommet til stedet i bil, og hadde brutt seg inn i to parkerte biler ved å knuse vindusruter. 32-åringen mistenkes også for å ha kjørt bil uten å ha førerkort, samt for å kjøre personbil i påvirket tilstand. Politiet har sikret blodprøve av mannen. Begge mennene ble kjørt til arresten ved Arendal politistasjon, og politiet etterforsker saken videre.

**LYNGDAL: Innbrudd i fiskebil

00.24** En person ble sett løpende fra Farsundveien etter innbrudd i en fiskebil. Politiet rykket til stedet, men ingen personer er så langt pågrepet. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

00.50** Politiet fikk melding om innbrudd på en adresse i St. Olavs vei på Lund. Tyvene hadde kommet seg inn ved å bryte opp en dør, men det er foreløpig uklart hva som er stjålet. Politiet har sikret spor på stedet.

**ARENDAL: Uregelmessig vogntogkjøring

01.35** Politiet ble tipset om et vogntog som kjørte uregelmessig på E 18 ved Longum, i retning vestover. Vogntoget ble stanset og kontrollert mellom Nedenes og Grimstad. Patruljen fant ingenting å bemerke på den 63 år gamle sjåføren.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

02.29** En politipatrulje pågrep to menn på 27 og 32 år for å være i besittelse av mindre mengder narkotika. Begge ble kjørt til arresten ved Kristiansand politistasjon.

**KRISTIANSAND: Stjal sykkel

03.01** En politipatrulje anmelder en 21 år gammel mann for å ha stjålet en sykkel i Vestre Strandgate.

**SONGDALEN: Stakk fra politiet

03.52** Politiet ønsket å kontrollere en bil på Nodeland, men bilføreren stakk fra dem. Etter en kort forfølgelse mistet patruljen bilen av syne. Flere patruljer lette i natt etter bilen uten resultat.

**VENNESLA: Tyveri fra Telehuset

04.36** Politiet fikk melding om tyveri fra Telehuset i Skolevegen. Politiet kjørte til stedet for sporsikring. Foreløpig er det usikkert hva som er blitt stjålet.

**KRISTIANSAND: Beruset mann sov ute

07.07** Politiet fikk melding om en beruset mann som lå på bakken og sov på Kjøita i Kristiansand. Mannen i 60-årene kviknet litt til da politiet kom til stedet, men var veldig kald. Han ble brakt med ambulanse til Sørlandet sykehus i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Stjal ølbokser

11.13** Meder oppdaget at noen romsterte i boden til en bolig i Vågsbygd, og tilkalte politiet. De fant ingen i området. Tyven fikk med seg noen ølbokser fra boden.

**GRIMSTAD: Buss kjørte i personbil

12.27** En buss kjørte i en personbil bakfra i Grimstad. En passasjer i bussen, som stod i midtgangen, ble kastet fremover i sammenstøtet. Han ble lettere skadet og fraktet til legevakt for kontroll.

**KRISTIANSAND: «Husbrann» i Ålefjær

17.15** Les egen sak

**MANDAL: Brann i Tofteveien

18.27** Brannvesenet Sør måtte rykke ut og slukke en mindre brann i Tofteveien. En bråtebrann kom ut av kontroll i ei skråning, men brannvesenet fikk raskt slukket den. Det viste seg at en gutt hadde brent gress og dette kom ut av kontroll. Politiett oppretter sak.

**KRISTIANSAND: Nektet å stanse for politiet

18.46** En patrulje oppdager en moped med ung fører i Øvre Ringvei i Vågsbygd. Han nektet først å stanse for politiet, men ombestemte seg etter kort tid. Føreren, en 16 år gammel gutt, ble tatt med hjem til foreldrene for en samtale. Forholdet ble ikke anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

19.44** Patruljen sjekker en 33 år gammel mann i Vågsbygd. Han er i besittelse av litt hasj. Mannen ble anmeldt, deretter dimmitert på stedet.

MANDAL: Melding om innbrudd på skytebane

20.42: Patrulje undersøker skytebanen i Holum etter innkommet melding om skadeverk. Fant en knust rute, ingenting stjålet.

KRISTIANSAND: Anmeldt for besittelse av narkotika

20.00: En gutt på 17 år blir stoppet av politiet i sentrum. Anmeldes for å være i besittelse av litt marihuana.

KRISTIANSAND: Stoppet uten førerkort

20.01: En politipatrulje stopper en bil i Måltrostveien hvor føreren, en mann på 37 år, ikke har gyldig førerkort. Mannen anmeldes.

FLEKKEFJORD: Guttegjeng drev med hærverk

22.05: En guttegjeng på 6-7 14-16-åringer bråker og slår med jernrør på lyktestolper i Vollgaten, en lampe knuses og guttene løper fra stedet. Melder har tatt vare på jernrøret.

TVEDESTRAND: Forsøkte å slå seg inn i hus

23.59: Politet får melding om en person som forsøker å slå seg inn i et hus med balltre. Personen hadde forlatt stedet før politit kom.