35 år gamle In Hvam Han fra Sør-Korea bestilte sju biler av 49-åringen i en periode fra mars 2007 til januar 2008. Han forskuddsbetalte over sju millioner til kristiansanderen. — Jeg har nok blitt bedratt, sa han til Fædrelandsvennen etter å vitnet i tingretten i Kristiansand i februar 2010. Han måtte slutte i jobben som leder av bilfirmaet etter milliontapet, og startet deretter sitt eget bilverksted.

Bilsvindleren fra Kristiansand har stort sett reklamert med at han skaffer dyre og eksklusive biler av merket Ferrari, Mercedes, Porche og BMW.

De som har blitt svindlet av kristiansanderen har bestilt biler, fått løfte omlevering og betalt inn forskudd. Pengene har delvis gått til firmaer svindleren har registrert i utlandet. Det har gitt politiet begrenset sporingsmulighet. Selv om mannen i praksis har vært uten normale inntekter, har han leilighet i utlandet.

Han lurte også to forretningsmenn fra Kristiansand til å betale inn kapital i et selskap som skulle importere Range Rover-biler fra USA.

Han er fradømt muligheten for å drive næringsvirksomhet i Norge. Derfor opererer han fra utlandet. 49-åringen er også dømt for å ha overtrådt forbudet om næringsvirksomhet.