KRISTIANSAND: 15-åring pågrepet

2312: Fra Gimlehallen kom det melding om plagsomme gjester som ikke ville fjerne seg. Det ble arrangert konsert for ungdommer, og det var bråk på stedet. En politipatrulje kommer og pågriper en 15 år gammel gutt fra Kristiansand. Han er kjent av politiet for bråk, men på grunn av at han er under 16 år, ble han overlevert barnevernsvakta, som igjen kontaktet foreldrene hans.

KRISTIANSAND: Masseslagsmål

0011: Vaktene på Midnight cafe melder om at flere personer er involvert i et slagsmål. Det viser seg at sju personer slåss flere steder i området. Når politiet ankommer er slagsmålet over. En person blir sendt til legevakta med knekt nese.

ARENDAL: Lugget jenter

0024: En gjeng med jenter i 17-18års alderen melder at de er angrepet av en tilfeldig forbipasserende mann. Han skal blant annet ha lugget dem. Politiet kom til stede, men da var mannen forsvunnet. Jentene vil trolig anmelde forholdet.

VALLE: Angrep politibil

0058: På Sølvgarden hotell i Valle skapte en 27-år gammel mann fra Øvrebø mye bråk. Setesdalspatruljen kom og skulel pågripe mannen. Da gik han amok igjen og sparket eller slo i politibilen. I tillegg hadde han begått hærverk på hotellet, og var temmelig åpenbart beruset. Han ble innbrakt til Kristiansand politistasjon og vil bli anmeldt for skadeverk og ordensforstyrrelse. ,

KRISTIANSAND: Jult opp

0158: Ved jernbanestasjonen melder en innringer om at en person er ute av stand til å ta vare på seg selv. Det viser seg å være en 24-åring fra Konsmo. Men det vil han i første omgang ikke fortelle politiet, og fremstår i det hele tatt som lite meddelssom, til tross for bloduttredelser i ansiktet som kan tyde på slåsskamp. Dermed er politiet i tvil om mannen er offer eller gjerningsmann. Saken vil bli etterforsket videre.

GRIMSTAD: Beruset

0229 : Ved Jyskestredet i Grimstad oppfører en mann seg meget beruset. Han nekter først å oppgi personalia til politiet, men bringes inn til politistasjonen i Arendal. Det viser seg at dette er en 34 år gammel mann fra Fevik.

KRISTIANSAND: Restaurantgjest i håndjern

0241: Vaktene på Havana må legge en kraftig beruset mann i håndjern etter mye bråk og slagsmål. Politiet innbringer mannen, som er en 30 år gammel mann fra fra Hviterussland, som bor i Risør. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Restaurantgjest i håndjern 2

0339 : Utenfor Ernst hotell er en gjest så beruset og lager så mye bråk at han også må legges i i håndjern. Han skal ha tatt kvelertak på en gjest inne i restauranten, og slåss med andre utenfor. Dette er en 40 år gammel mann bosatt i kristiansand.

KRISTIANSAND: Promillemistenkt utfor

0412: Halvannen kilometer inn på Kuliaveien fra Setesdalsveien havner en sjåfør utfor veien med bilen. Politiet merker at det lukter alkohol av mannen, som er 19 år gammel og fra Sandnes. Han blir testet for lakohol og dimmitert, men må regne med et oppgjør med rettsvesenet.

Ellers melder operasjonslederen i Agder politidistrikt om at en rekke hendelser med bråk og slagsmål ikke ble reagert på fra politiets side denne natten. Årsaken var at store politistyrker var opptatt med skyteepisoden på Finsland.