Kristiansand: Butikktyv

0033 En 23 år gammel mann fra Nodeland ble mistenkt for butikktyveri på 7— eleven. Men han nektet å oppgi navn til butikkpersonalet, så de kontaktet politiet. En patrulje kom til stedet og fikk mannens personalia. Han vil trolig bli anmeldt for tyveriet.

Arendal: Båtpromille

0042: Arendal politi stoppet 18 fots båt med 115 hk motor og seks personer i Tromøsunde. Den 20 år gamle båtføreren fra Arendal ble innbrakt og promilltest ble utført. Resultat: 1, 06 i promille.

Kristiansand: Mopedtyveri

0055: Politiet får meling om at en moped med registreringsnummer PT 3349 er stjålet fra Sødal.

Arendal: Båtpromille

0108: Ved Terneholmen stoppet politiets båtpatrulje en Nidelv 24 med mistanke om promille. Båtføreren var sterkt uenig i innblanding fra politiet, og han måtte legges i dørken med håndjern. Han ble fraktet til politistasjon og en utåndingsprøve viste promille på 1,2. Vennesla: Kraftig opprispet

0118: Politiet får melding fra Vennesla om at en mann er kuttet eller stukket med kniv, og gjerningmannen skulle være stukket av. Politiet kommer til stedet og finner at fornærmede,38 år gammel venndøl, har risp og mindre sårskader på lår, arm, hånd og hals. Han var ikke interessert i legevaktsbehandling, men oppgav navnet på mannen han mente hadde påført ham skadene. Politiet vet ikke hvordan mannen er blitt skadet.

Mandal: Knuste vindu

0156 Et vitne så to gutter gå forbi kontorene til Mental helse. Den ene av dem knuste et vindu med albuen, og så gikk begge videre. Vitnet mener de to er gutter i 16-18 års alderen. Politiet har ikke fått tak i dem.

ARENDAL: Irritert på politiet

0246 : Politiet rykker ut til Havnegaten etter melding om en skadet person. Det viser seg å være to som er skadet, og de blir sendt til legevakta. Men en 20-årig ansatt ved Kystvaktskipet er fryktelig irritert på at politiet brukte så lang på å komme, at han knuser et vindu. Dermed skader han seg også, blir kjørt til legevakta og kan vente seg en anmeldelse for ordensforstyrrelse eller skadeverk.

Kristiansand: Beruset

0258 Ernst hotell melder om en vanskelig gjest, en 20-åring Øvrebø, som blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Kristiansand: Beruset

0256: Ved Harveys restaurant meldes det om en vanskelig gjest. Vaktene har lagt ham i håndjern, og politiet innbringer ham og konstaterer at han er overstadig beruset. Det er uklart om 23-åringen fra Kristiansand blir anmeldt.

Kristiansand: Fyllekjøring

0428: Politiet stopper en bilist på Vesterveien, med mistanke om promille. Den 36 år gamle kristiansanderen blir tatt med til legevakta for promilletest. Resultatet er ikke meldt tilbake til Agder politidistrikt.

Arendal: Drivende båt

0916: Det er funnet båt som driver ved Hove, og politiet sjekker ut hva som har skjedd.