**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

23.45:** En 20 år gammel mann fra Birkenes fikk 3000 kroner i bot etter å ha drukket rusbrus på utsiden av 7-eleven.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

23.50:** Politiet skrev ut et forelegg på 3000 kroner etter at en person ble tatt i å drikke alkohol mellom Dronningens gate og Markens.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

00.30:** En 20 år gammel mann fikk 3000 kroner i bot.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

00.35:** En 19 år gammel kvinne fra Kristiansand ble tatt i å drikke rusbrus i Vestre Strandgate. 19-åringen fikk et forelegg på 3000 kroner som hun vedtok på stedet.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

00.40:** En 18 år gammel mann fikk 3000 kroner i bot etter å ha drukket alkohol på utsiden av 7-eleven i Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

00.44:** En 20 år gammel gutt ble anmeldt for å drikke alkohol på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Urinering på offentlig sted

00.55:** En 26 år gammel kristiansandsmann fikk 4000 kroner i bot etter å ha urinert i Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

00.56:** En 19 år gammel kvinne nektet å vedta et forelegg for å ha drukket alkohol utenfor Vestre kiosk. 19-åringen ble derfor anmeldt.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

01.00:** En 19-åring fra Vennesla fikk 3000 kroner i bot.

**KRISTIANSAND: Urinering

01.06:** En 26 år gammel mann ble anmeldt for urinering i Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: To tatt for drikking

01.15:** To unge menn ble innbrakt av politiet etter å ha drukket alkohol på utstiden av 7-eleven. De to var henholdsvis 17 og 20 år gamle.

**KRISTIANSAND: Ulovlig drikking

01.17:** En 18 år gammel gutt fra Kristiansands-området ble anmeldt for å drikke alkohol på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Stakk av etter bot

01.29:** En 30 år gammel kar fra Tronheim fikk et forenklet forelegg for drikking på offentlig sted. Etterpå forsvant mannen fra bankkort og andre eiendeler som lå igjen på politivakta.

**KRISTIANSAND: Urinering på offentlig sted

02.07:** En 25 år gammel mann fikk 4000 kroner i bot etter å ha urinert i Dronningens gate.

**GRIMSTAD: Mulig voldsepisode

02.12:** En kar i begynnelsen av 20-årene ble funnet liggende på bakken i Storgata. Mannen hevdet at han hadde blitt slått ned, men foreløpig er det uklart hva som har skjedd. Han hadde mindre skader, og ble tatt hånd om helsevesenet.

**KRISTIANSAND: Fikk marsjordre

02.18:** Natteravnene ga beskjed til politiet at de hadde observert en person som virket overstadig beruset i Dronningens gate. Politiet tok kontakt med mannen, men vedkommende klarte å tusle avgårde for egen maskin.

**KRISTIANSAND: Trakassering

02.14:** En 19-åring fra Kristiansand hevdet han ble trakassert av en 17 år gammel gutt. Politiet klarte ikke å finne 17-åringen, men vil undersøke saken nærmere.

**KRISTIANSAND: Hysteri i drosjekøen

02.25:** Politiet måtte ordne opp etter at to damer lagde spetakkel på rutebilstasjonen. Damene ble eskortert bort av politiet, som fikk satt urokråkene i en drosje.

**LILLESAND: Slåssing

02.28:** En 30 år gammel mann fra Lillesand ønsker å anmelde et forhold etter en slåsskamp på Sjøbua.

**FARSUND: For mange i bilen

02.30:** En sjåfør fikk 2000 kroner i bot etter å ha kjørt med fem personer i en bil som kun var registert for tre.

**KRISTIANSAND: Urinering

02.31:** En 28 år gammel mann ble tatt for urinering på offentlig sted utenfor Hotell Norge i Dronningensgate. Han ble ilagt et forelegg på 4000 kroner.

**ARENDAL: Til legevakta etter slåssing

02.36:** En 20 år gammel mann ble kjørt til legevakten etter en slåsskamp i Friergangen. En 21-åring fra Nedenes er pekt ut som gjerningsmannen, og politiet vil følge opp saken.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

02.37:** En 19 år gammel mann ble tatt for å drikke alkohol i Markens. Mannen nektet å vedta forelegget og ble innbrakt til stasjonen av politipatruljen.

**ARENDAL: Forulempet politiet

02.40:** En 42 år gammel dame havnet i fyllearresten etter å ha havnet i bråk med politiet. Damen skal blant annet ha forulempet flere av tjenestemennene og dunket i politibilen.

**KRISTIANSAND: Drikking offentlig sted

02.43:** En 21 år gammel kvinne fikk 3000 kroner i bot for drikking på offentlig sted.

**GRIMSTAD: Pågrepet for bråk

02.44:** Tre personer i 20-årene ble pågrepet for ordensforstyrrelse etter å ha laget bråk i Storgata. Alle tre ble transportert til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: 23-åring satt i arrest

03.06:** En 23 år gammel mann ble satt i arresten etter å slått seg vrang i Vestre Strandgate. Mannen ble lagt i bakken av betjeningen ved et utested, og holdt fast til politiet kom til stedet.

KRISTIANSAND: 14 tatt i trafikk-kontroll Politiet skrev ut 14 forenklede forelegg i en kontroll i Tollbodgata. Mellom klokken ett og tre kontrollerte politiet om innkjøringsforbudet ble overholdt. 13 av de 14 bøtelagte, vedtok boten. En person ble anmeldt av politiet, etter at han nektet å godta forelegget.

**TVEDESTRAND: Hus brant ned

03.22:** En bolig i Bakkeveien ble totalskadd i en brann. Ingen folk oppholdt seg i huset da det brant, og brannvesenet fikk kontroll over brannen før den fikk spredd seg.

**KRISTIANSAND: Mistet førerkortet

03.40:** En 20 år gammel mann fra Vennesla fikk førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i beruset tilstand. Mannen ble stoppet da han kjørte forbi innkjøring forbudt-skiltet i Tollbodgata. En blåsetest viste at han trolig hadde en promille på rundt 0,8. **FROLAND: Havnet på taket

03.45:** En bil kjørte av veien og havnet på taket ved Oveland planteskole. Ambulanse og luftambulanse ble sendt til stedet, men situasjonen viste seg å være mindre alvorlig. Føreren av bilen, en 18-åring fra området, hadde mindre skader. Mannen var alene i bilen, og ble kjørt til legevakten for en sjekk.

**KRISTIANSAND: Knuste bussbu-rute

03.49** : En rute ble knust i en bussbu i Festingsgaten.

**KRISTIANSAND: Urinering på offentlig sted

03.52:** En 29-åring fra Stavanger er ilagt en bot på 4000 kroner etter å ha urinert i Markens.

**SØGNE: Pågrep promillkjører

06.18:** Politiet fikk melding om en mulig promillekjøring. En time senere ble en 28 år gammel mann fra Kristiansand pågrepet av politiet. Han ble kjørt til legevakten for å foreta de nødvendige prøver.

**TVEDESTRAND: Drivende lekter

09.29:** En stållekter ble sett drivende ved Prestholmen. Eier ble kontaktet av politiet som skulle få ordnet saken.

**LINDESNES: Kjørte på elg

11.28:** En bilfører meldte at han hadde kjørt på ei elgku på E 39 ved Vigeland. Viltnemnda ble kontaktet for å lokalisere elgkua.

**GRIMSTAD: Bil av veien

11.49:** Politiet fikk melding om at en bil var kjørt av veien ved Imenes. Men da patruljen dukket opp var både bil og fører sporløst forsvunnet. Det viste seg at ambulansen allerede hadde kjørt mannen til legevakten, og Viking hadde hentet bilen.

**LYNGDAL: Bilbrann

13.50:** En bilfører ringte om meldte fra at bilen hans stod i brann ved Bærvannet. Det var ikke meldt om personskade og brannvesenet tok seg av brannen.

**HOLUM: Bil på taket

14.24** : En bil havnet på taket ved Bringsdal. Ingen personer ble skadet i velten.

KRISTIANSAND: Tatt med khat En utenlandsk kvinne ble i formiddag tatt av Tollvesenet med flere kilo av det narkotiske stoffet khat.

**KRISTIANSAND: Fire bilinnbrudd

14.50:** I løpet av natt til søndag er fire biler blitt utsatt for innbrudd i Skuteviken.