Politilogg natt til mandag 4. juni:

FLEKKEFJORD: Bråk og hærverk

23:31: Politiet fikk melding og bråk og velting av blomsterdekorasjoner i Brogata i Flekkefjord. Senere fikk de melding om et knust vindu i Kirkegata. Politiet fikk kontakt med personer som de tror er involvert, og de har identiteten på disse.

ARENDAL: Knuste pleksiglass

01:04: To gutter på 15 og 17 år ble sette gående ved viadukten ved Barbu. De knuste et pleksiglass som var satt om som skjerming langs veien. Da politiet fant guttene forsøkte de å løpe fra betjentene. Guttene ble innhentet og innbrakt. Begge tilhører en institusjon.

17-åringen innrømmet knusingen av pleksiglasset og ble satt i arresten. 15-åringen ble kjørt tilbake til institusjonen.

**KRISTIANSAND: Fjernet fra Leopold

02:00:** En person ble lagt i jern på Leopold etter at han nektet å fjerne seg fra stedet. Han ble hentet av en politipatrulje og satt i arresten.

**MANDAL: Innbrudd på Nøding

02:21:** En vekter meldte fra om innbrudd på en butikk på Nøding i Mandal. Politiet kom til stedet. Det kan ha sett ut som om stedet har stått ulåst og at uvedkommende har vært inne i butikken.

**KRISTIANSAND: Gjeng lagde bråk

03:00:** Politiet fikk melding om at en gjeng lagde bråk utenfor Caledonien. En del hissige personer ble bortvist fra stedet av en politipatrulje.

**GRIMSTAD: Ilder på rømmen

04:24:** En savner grå ilder med rød sele ble meldt savnet i Grimstad.

**VENNESLA: Overrasket tyv

05:48:** En huseier på Heisel overrasket person inne i bilen sin som stod parkert på utsiden av huset. Personen slapp unna, men mistet en del gjenstander. Lensmannskontoret vil følge opp saken i løpet av dagen.

**EVJE: Bil stjålet

07.18:** En rød Honda Civic blir meldt stjålet. Den er stjålet i tidsrommet mellom lørdag klokken 18.00 til søndag klokken 20.00. Bilen stod utenfor en Prix-butikk i Evje sentrum. Registreringsnummer: PP 18338. **RISØR: Stjal gps fra bokhandel

11.40** Ansatte på Risør bokhandel ringte politiet og fortalte at de for cirka 10 minutter siden ble frastjålet en gps navigator. Ifølge innringeren kan tre personer av utenlandsk opprinnelse stå bak. Politiet i Risør kommer til å etterforske saken videre.

**SØGNE: Stjal gummibåt

13.30** I tidsrommet fra 28. mai til 1. juni er en grå Aqua Quick gummijolle med en fem hesters Yamaha motor stjålet fra Oftenes. Båt og motor er 2006-modeller.