**MANDAL: Fant beruset jente

02.00** : En huseier oppdaget at glasset i inngangsdøren var knust da han kom hjem. På verandaen fant han en ukjent, beruset jente. Det er uklart om det er noen sammenheng.

**LYNGDAL: Tok med seg rabiat mann

02.11:** Politiet fikk melding om slåssing i Lyngdal sentrum. Patruljen ble deretter oppring av en perosn som fortalte at en navngitt person ønsket å kjøre en uregistrert bil. Mens politiet kjører til stedet får patruljen en ny telefon om at person var blitt ganske rabiat. Ved ankomst er mannen fortsatt rabiat, og blir tatt med til Farsund. Det vurderes anmeldelse.

**ARENDAL: Slåssing ved Fisherman

02.21:** Det ble meldt om krangling og slåssing utenfor Fishermans Pub på Langbrygga. Politiet ordnet opp på stedet.

**ARENDAL: 39-åring pågrepet

02.35:** En 23 år gammel mann oppsøkte politiet og sa han var blitt slått til i Kirkegaten. Den mistenkte 39-åringen ble innbrakt av politiet. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Brukte falsk id

02.38:** En jente på 16 år ble avslørt med falsk legitimasjon ved Fishermans Pub. Utestedet kommer til å anmelde jenta.

**ARENDAL: Slåss ved 7-Eleven

03.03:** En 33 år gammel mann ble innbrakt av politiet etter slåssing i Arendal sentrum.

**KRISTIANSAND: Slåssing i sentrum

03.32:** En 27-åring fra Kristiansand og en 21-åring fra Nodeland røk i tottene på hverandre i Dronningens gate. Begge blir innbrakt av politiet.

**KRISTIANSAND: Ny slåssing

04.47:** En person ble slått av en annen mens han lå nede i Gimleveien. Den fornærmede hadde fått et slag i kjeven, og ble tatt med i ambulanse. 28-åringen fra Kristiansand vil vurdere å anmelde forholdet.

**GRIMSTAD: Stjal sykkel fra politistasjonen

04.15:** En patrulje oppdager en mann som sykler ut av bakgården på politistasjonen. Sykkelen ble tidligere levert som hittegods. Patruljen får fatt på syklisten, som viste seg å være en 19 år gammel tysker som bor i Grimstad.

**SONGDALEN: Stjålet bil

09.19:** En hvit Ford Mondeo parkert utenfor en bolig på Finsland er stjålet i løpet av natten. En bil parkert ved siden av hadde fåt to av dekkene punktert. Mondeoen har registreringsnummer TV 55180. **MARNARDAL: Tyveri fra garasje

10.21:** Tyver tok seg inn i en ulåst garasje på Lauvdal. Der stjal de to bensindrevne motorsager, en elektrisk motorsag og en håndsirkelsag. Melders bil var skrapet opp på den ene siden, og et solur var veltet i hagen. Tyveriet er anmeldt, og vil etterforskes videre.

**VENNESLA: Fikk hagestol gjennom ruta

11.05:** En kvinne melder at en mann kastet en hagestol gjennom vinduet hennes mellom klokken ett og to i natt. Hun har en viss anelse om hvem det er, og vil anmelde forholdet mandag.

**SØGNE: Skjøt ærfugl

11.35:** En ansatt i Statens Naturoppsyn oppdaget en person som skjøt etter ærfugl med blyhagl fra en båt. Det ble tatt beslag i mannens ammunisjon, og skytingen vil bli anmeldt.