TVEDESTRAND Kjørte av veien

En bil kjørte av veien på Goderstadsletta ved Strengereid i Tvedestrand natt til søndag. En patrulje fra Arendal sjekket ulykkesstedet og fant en beruset bilfører på stedet. Trafikkuhellet resulterte ikke i noen personskader, men politiet måtte tilkalle en kranbil, for å få bilen opp på veien igjen. Føreren av bilen, en mann i tyvårene fra Tvedestrand, ble tatt med inn på stasjonen for å avlegge promilleprøve, og det vil bli opprettet sak mot mannen som kjørte en lånt bil for anledningen.

KRISTIANSAND Drakk på offentlig sted

En mann i tredveårene fikk natt til søndag en bot på 3000 kroner for å ha drukket på offentlig sted. Boten ble vedtatt på stedet.

KRISTIANSAND Kjørte med promille

Politiet stoppet natt til søndag en kvinnelig sjåfør utenfor Harveys mistenkt for promillekjøring. Kvinnen måtte avlegge promilleprøve og manglet i tillegg førerkort. Dette hadde hun fått inndratt ved en tidligere anledning.

LYNGDAL Kjørte med promille

En bilfører fra Mandal ble natt til søndag stoppet av en politipatrulje etter mistanke om promillekjøring. Føreren av bilen, en mann i tredveårene blåste rødt på alkometeret, og det vil bli opprettet promillesak mot mannen.

KRISTIANSAND Fikk bot

En mann på 18 år fikk en bot på 3000 kroner for å ha drukket på offentlig sted i Kristiansand sentrum. Boten ble vedtatt på stedet.

KRISTIANSAND DRakk på offentlig sted

En mann på tyve år fra Porsgrunn ble bøtelagt for å ha drukket på offentlig sted utenfor Seven Eleven i Kristiansand. Boten ble utstedt og vedtatt på stedet.

KRISTIANSAND Stelte i stand bråk

En politipatrulje pågrep natt til søndag en mann i midten av tyveårene, som gjorde seg vanskelig og stelte i stand bråk på utestedet Kick. Mannen nektet å etterkomme politiets ordre om å roe seg ned, og ble pågrepet og innbrakt til politet.

KRISTIANSAND Knuste rute på Mega

En drosjesjåfør ba politiet om bistand da en av hans passasjerer nektet å gjøre opp for seg. Politiet pågrep like etter en beruset mann i tredveårene for å ikke ha betalt turen sin.

KRISTIANSAND

En 18 år gammel gutt ble natt til søndag pågrepet av politiet ettter å ha knust en rute på matbutikken Mega i Vestre Strandgate. Etter å ha knust ruten satte gutten seg til på bussholdeplassen utenfor butikken, og ble dermed svært lett for politiet å finne.

KRISTIANSAND Hoppet ut i veibanen Politiet fikk natt til søndag melding om en mann som i beruset tilstand hadde hoppet ut i veibanen i Vestre Strandgate og hindret trafikken. En 20 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet for hindring av fri ferdsel, fyll og bråk.

KRISTIANSAND Urinerte på offentlig sted

En 19 år gammel mann forsøkte å løpe fra politiet da han ble tatt på fersken i å urinere på offentlig sted. Mannen ble innhentet av politiet og satt i arresten.

KRISTIANSAND Nektet å etterkomme ordre

En mann ble i natt bøtelagt og satt i arresten etter å ha nektet å etterkomme politiets ordre. Mannen ble bedt av politiet om å trekke seg unna, men stelte i stedet i gang bråk.

KRISTIANSAND Fyllerør

En uenighet mellom to parter, utviklet seg til et fyllerør med flere involverte utenfor Megleren i Kristiansand natt til søndag. Da politiet ankom stedet dempet gemyttene seg raskt og politiet kunne rapportere at det ikke var noen personskader, som følge av knuffingen.