VENNESLA: Tom for bensin under politijakt

**KRISTIANSAND: Slåssing i sentrum

02.30** Politiet måtte rykke ut til Vestre Strandgate etter meldinger om slåssing utenfor Pizza Crown. Uoverenstemmelser mellom gjester skal ha ført til amper stemning på stedet. Det hele roet seg imidlertid da politipatruljen ankom.

**LILLESAND: Gikk amok i hus

05.20** En 33 år gammel mann ble pågrepet av politiet etter at han gikk fullstendig amok inne i et bolighus i Lillesand. Mannen hadde rasert huset og knust inventar da politiet kom til stedet. Kona og to mindreårige barn befant seg også inne i boligen. Mannen, som ifølge politiet var beruset, ble kjørt til arresten i Kristiansand.

**LILLESAND: Tyveri fra bil

05.47** En bileier kontaktet politiet da han fant bilen sin med knust bakrute. I løpet av fem minutter mens bileieren hadde vært borte fra bilen, hadde tyver brutt seg inn og stjålet cd-spilleren. Ingen er pågrepet etter tyveriet.

GRIMSTAD: Kjørte utfor E 18 med stjålet bil

**KRISTIANSAND: Stoppet med amfetamin

09.22** En 31 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt med inn til stasjonen etter at politiet stoppet bilen hans i Grostølveien. I bilen fant politiet en brukerdose med amfetamin.

**LILLESAND: Tatt i 120 km/t

09.43** Utrykningspolitiet beslagla umiddelbart førerkortet til en 25 år gammel mann fra Kristiansand da han ble målt til 120 km/t i 70-sonen på E 18 ved Høvåg. Hastigheten ble målt med gjennomsnittsmåling.

**FARSUND: Stjal fra frisør

10.02** Tyver har i løpet av natt til lørdag stjålet mellom 2000 og 4000 kroner fra frisørsalongen Sjå å få kløpt deg i Kirkegaten. Det er uklart hvordan de har kommet seg inn, men ifølge politiet er det mistanke om at gjerningspersonene kan ha gjemt seg i lokalet før stengetid fredag.

**SØGNE: Stjal klær

13.30** To navngitte personer forsynte seg av klær inne på Habitten på Tangvall. Betjeningen forsøkte å stoppe dem, men de klarte å stikke av.

**KRISTIANSAND: Stokk gjennom vindu

19.15** Politiet fikk inn melding om mulig innbrudd på Vigvoll skole i Fruktveien. Da en patrulje kom til stedet fant de en stor stokk som var skjøvet gjennom et vindu. Det er uklart om det er snakk om et innbrudd eller om det kun er hærverk. Vaktselskap og politi har sikret stedet.

**KRISTIANSAND: Tatt med stjålet moped

20.00** En politipatrulje kommer over en moped uten skilter ved Vigvoll skole i Fruktveien. Tre ungdommer blir sett løpende fra stedet. Politiet klarer å få tak i den ene ungdommen. Det viste seg senere at mopeden er meldt stjålet.

**KRISTIANSAND: Biltyv på Lund

20.31** Politiet fikk inn melding om en mann som forsøker å bryte seg inn i biler ved Kiwi på Lund. Mannen løp fra stedet da han oppdaget melder.

**KRISTIANSAND: Branntilløp ved stadion

21.30** Brannvesenet melder om branntilløp i veltet søppeldunk ved Kristiansand stadion.