**KRISTIANSAND: Uønskede hotellgjester

00.18:** Politiet fikk melding om at det var uro og slagsmål både innenfor og utenfor Hotell Ernst. Det var to østlendinger på 17 og 18 år som stod for bråket. En patrulje fikk vist guttene bort, ettersom de ikke var ønsket på hotellet.

**KRISTIANSAND: Overnattet i fyllearresten

01.30:** En patrulje måtte fjerne en beruset person fra utestedet Twist and Shout. Den 35 år gamle østlendingen måtte dermed overnatte i drukkenskapsarresten til han ble edru.

**GJERSTAD: Stakk av fra politiet

02.50:** Politiet stoppet en motorsyklist på E 18 som kjørte uten førerkort. I tillegg til ulovlig kjøring, hadde mannen et kjennetegn på sykkelen som han ikke kunne gjøre rede for. Like etterpå stakk motorsyklisten av fra politiet, men denne planen gikk fort i vasken for 36-åringen. Mannen ble stoppet igjen etter en time, og har fått en anmeldelse opprettet på seg.

**SØGNE: Innbrudd i bil

08.35:** I løpet av natten har det vært innbrudd i en Audi som stod i Hølleveien. Gjerningsmannen hadde tatt seg inn i bilen ved hjelp av en falsk nøkkel. En Pioner CD-spiller ble stjålet under innbruddet.

**MANDAL: Hadde ikke gyldig førerkort

10.48:** En 36 år gammel mann fra Mandal ble stoppet av en patrulje da han kjørte gjennom Neseveien. Mannen kjørte uten gyldig førerkort og hadde i tillegg mindre mengder narkotika i bilen. 36-åringen er en tidligere kjenning av politiet, og ble tatt med til politistasjonen for en sjekk