ARENDAL: **Knuste ruter i sentrum

01.50** Politiet fikk melding om at en mann knuste mange ruter i Arendal sentrum. De rykket ut og arresterte mannen, som er 35 år gammel arendalitt.

GRIMSTAD: Kjørte inn i butikkvindu i stjålet bil og stakk

**GRIMSTAD: Stjal bil

07.03** En rød 92-modell Toyota Corolla med registreringsnummer NE 55972 ble stjålet i løpet av natten utenfor eierens hus.

**TVEDESTRAND: Grovt tyveri i barnehage

07.05** I Skrivestua barnehage har det i løpet av natten vært grovt tyveri. Gjerningspersonene brøt seg inn gjennom et knust vindu og har rotet rundt. Det er ikke klart hva som er stjålet, og politiet foretar åstedsanalyse.

**KRISTIANSAND: Firte seg ned seks meter fra takluke under innbrudd

07.32** De frekke tyvene tok seg inn gjennom en takluke seks meter over gulvet, og har antakelig firt seg ned i et tau for å komme seg inn på Tangen videregående skoles avdeling på Lumber i Vågsbygd.

Fem pc-er fra lærerværelset ble stjålet. Dette er andre gangen på få uker avdelingen har hatt innbrudd, begge gangene forsvant pc-utstyr.

— På en eller annen måte har de kommet seg ned på gulvet fra takluka. Nå håper vi på politiets hjelp for å få oppklart innbruddene, sier en oppgitt avdelingsleder ved skolen, Kai Flottorp, til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Nok et innbrudd i Hamresanden ferieleiligheter

07.53** Uvedkommende tok seg natt til tirsdag inn i en ferieleilighet og prøvde å komme seg inn i to andre på Hamresanden. Snekkerne som arbeider i de halvferdige leilighetene har imidlertid lært av tidligere tyverier, og hadde tatt med seg verktøyene hjem. Antakelig ble ingenting stjålet.

**KRISTIANSAND: Stjal verktøy fra brakke

07.58** Tyver har i løpet av natta tatt seg inn i en lagerbrakke hos Sønnico Installasjon i Narviga og stjålet elektronisk verktøy.

**SONGDAL: Tatt med narkotika

08.32** To menn i 40-årene fra henholdsvis Nodeland og Evje ble stoppet i en uregistrert bil. De to hadde to relativt nye sykler med seg, samt narkotika. Ingenting tyder på at bilen er stjålet, melder politiet, men de to syklene er foreløpig beslaglagt.

**TVEDESTRAND: Tyveri i nabohuset til barnehagen

10.09** Politiet fikk melding om grovt tyveri fra fritidsklubben i Arne Garborgs vei som ligger rett ved siden av Skrivestua barnehage, som tidligere omtalt i denne politiloggen.

— Det kan nok være sammenheng mellom disse tyveriene, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

Det er ikke klart hva som er stjålet.

**LILLESAND: Båt kom til rette - uten motor

10.10** I Vallesverdfjorden i Lillesand ble det oppdaget at ei jolle lå tilfeldig fortøyet. Det viste seg at båten var stjålet for få dager siden fra Lillesand. Motoren, som hadde 9,9 hester, var imidlertid forsvunnet.

**ARENDAL: Brøt seg inn i biler - stjal ingenting

10.24** Politiet fikk melding om grovt skadeverk på to biler som tilhører et ventilasjonsfirma på Industritoppen. Ingen verdigjenstander var stjålet, så tyvene har antakelig forsøkt å stjele bilene, uten hell.

**ARENDAL: Sprayet bil med maling

10.24** Uvedkommende har i løpet av natta tatt seg inn i en garasje på Tveite og gjort skadeverk på en bil. Hele bilen var sprayet med maling og frontruta var knust.