**KRISTIANSAND: Tatt for urinering

01.29** En 32 år gammel mann fra Kristiansand ble ilagt et forelegg for å ha urinert i Markens gate. Mannen vedtok forelegget.

MANDAL: Full fyr i garasje

VENNESLA: Mann skallet ned

**MANDAL: Knuste vindusrute

02.05** Bedriften Arne Damman AS fikk en stor vindusrute knust inn til et lager med påhengsmotorer. Innehaveren gikk gjennom lokalet sammen med politiet, og foreløpig ser det ikke ut til at noe er blitt stjålet.

**GRIMSTAD: Bråket på Rivalen

02.15** En mann ble innbrakt til arresten i Arendal etter at han hadde bråket og slåss på Rivalen pub. Mannen ble ilagt et forelegg på 7000 kroner for bråk i beruset tilstand, men vedtok ikke dette. Han skal lørdag formiddag i avhør. Ingen av de fornærmede på stedet ville anmelde mannen.

**KRISTIANSAND: Lagt i jern

02.32** Dørvaktene på utestedet Havana Etcetera ba om bistand fra politiet etter at de hadde lagt en 29 år gammel mann fra Kristiansand i jern. Politiet fant hasj på mannen, og tok han med inn til politistasjonen.

KRISTIANSAND: Kvinne angrep politimann

**ARENDAL: Tre tatt for tyveri

04.38** Tre menn fra Arendal ble pågrepet av politiet, mistenkt for å stå bak et tyveri på Saga video på Saltrød. To av mennene ble observert av vitner da de forsvant fra stedet på scooter i retning av Eydehavn. Et vindu ved siden av inngangsdøren på Saga video var knust, og tobakk var blitt stjålet. Ti minutter senere fant politiet scooteren utenfor en bolig. Der pågrep de en mann på 24 år og to på 19. Det ble også funnet tobakk i leiligheten. Mennene vil bli avhørt lørdag formiddag.

**KVINESDAL: Bil stjålet

11.11** En uregistrert Jeep Cherokee ble stjålet fra Kvinesdal Auto i løpet av natt til lørdag. Bilen er en 2001-modell. Tyveriet vil bli anmeldt.

**VALLE: Snøscooter stjålet

11.42** En snøscooter av typen Arctic Cat 600 er meldt stjålet fra en garasje ved Brokke. Snøscooteren har registreringsnummer PC 9783. **VENNESLA: Innbrudd i biler

12.00** Tre biler som stod parkert ved Stemmen bilverksted i Øvrebø ble brutt opp i løpet av natt til lørdag. Stereoanlegg fra de tre bilene er forsvunnet, samt interiør fra den ene.