KRISTIANSAND: Den første av voldsepisodene fant sted natt til lørdag 28.mars i år.

I retten forklarte kvinnen at hun kom i diskusjon med en annen kvinne på utsiden av den kinesiske restauranten på Birkeland. Diskusjonen skal ifølge 32-åringen ha vært ganske heftig, og det skal ha vært en mann bak henne som tok henne på skulderen. Dette førte til at hun skal ha blitt redd og skallet til kvinnen som hun diskuterte med.

Viste fingeren

Den fornærmede har forklart at kvinnen ved flere anledninger tidligere på kvelden oppførte seg hissig, viste fingeren til henne og skumpet borti henne da hun gikk forbi. 32-åringen skal ifølge henne også ha satt seg ned ved bordet hennes og anklaget henne for å legge an på typen hennes.

Fornærmede og en venninne gikk så ut for å ta seg en røyk. Der traff de på nytt på 32-åringen som fortsatte med å krangle. Kvinnen skal til slutt ha uttalt at hun ikke orket med, og det siste hun så husker er et kraftig smell.

Retten fant det bevist ut over enhver rimelig tvil at 32-åringen med stor kraft skallet kvinnen i ansiktet.

Ble nektet adgang

Få dager etter denne hendelsen var kvinnen involvert i nok en voldsepisode. Fredag 10. april skal 32-åringen ha gått ut med sin samboer for å ta seg noen øl på puben på Strøget i Birkenes. Hun ble da nektet adgang til stedet av de ansatte på bakgrunn av en tidligere hendelse. 32-åringen var uenig i at hun skulle nektes adgang og slo derfor til en kvinne i ansiktet med knyttet hånd.

Også for dette erkjente kvinnen straffskyld i retten. Dermed ble kvinnen dømt for to tilfeller av legemsfornærmelse. 32-åringen ble i Kristiansand tingrett dømt til fengsel i 45 dager som ble gjort betinget med en prøvetid på to år.

Hun ble også dømt til å betale 10.000 kroner i erstatning til kvinnen som hun skallet ned.