AGDER: — Vi er selvfølgelig fornøyd med at det har vært lite ordensforstyrrelse på byen i natt. Men det har vært mye andre ting å ta seg av, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Les om mer bråk og kriminalitet i påska:

Fyll og bråk natt til skjærtorsdag

Mye vinningskriminalitet skjærtorsdag

Påskefylla fortsatte natt til langfredag

Bråk og skadeverk langfredag

**KRISTIANSAND: Kranglete danskeferjegjest

23.22** Politiet får melding fra Securitas på Superspeed, som er på vei til Kristiansand. Politiet blir bedt om bistand til en kranglete gjest som har laget mye bråk i fylla. 28-åringen, som er fra Kongsberg, blir hentet på ferja når den kommer inn rundt midnatt. Det forelå ingen anmeldelse fra på mannen og han er derfor sluppet løs.

**GRIMSTAD: Falske skilter

23.34** En bil blir stoppet på E 18 på Svennevig i Grimstad av UP. Bilføreren, en 46 år gammel mann fra Moss har satt uriktige kjennemerker på bilen og vil bli anmeldt for dokumentforfalskning.

**MANDAL: Innbruddsforsøk

23.45** Politiet får melding fra vitner som observerer et mulig innbrudd i en butikk i Kastellgata i Mandal. Vitner sier gjerningsmann har brutt seg inn gjennom hovedinngangen. Mannen er forsvunnet ved politiets ankomst, og det er foreløpig usikkert om noe er borttatt fra butikken.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

00.09** Politiet får klager fra naboer som melder om høy musikk i et hus på Lund. Politiet drar opp til stedet og gjenoppretteter natteroen.

**KVINESDAL: Klammeri mellom to asylanter

00.32** Politiet får melding om to asylanter som er i klammeri på det statlige asylmottaket i Kvinesdal. Det er usikkert om det har skjedd noe fysisk. Krangelen mellom 34-åringen og 20-åringen blir løst på stedet. Det er uvisst om det kommer noen anmeldelse fra partene i ettertid.

**HOVDEN: Kastet flaske gjennom vindu

00.49** En person har kastet en flaske gjennom et vindu på en adresse på Hovden. Det vil komme en anmeldelse på skadeverket, som er utført av en kjenning av politiet.

LILLESAND: Fartskontroll

19.30-0100 Les mer

**HOVDEN: Promillkjøring og kjøring uten førerkort

01.00** En tjenestemann på Hovden stopper en bil for kontroll.

01.39 blir det meldt inn at den 33 år gamle kvinnelige bilføreren fra Setesdalen ikke har gyldig førerkort og er mistenkt for promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Tagging

01.56** Politiet får melding om noen gutter som driver skadeverk på en fotballbane på Fjelltoppen i Hannevika/Tinnheia. Politiet kommer til stedet og påtreffer noen gutter. Den ene en 21 år gammel gutt fra Kristiansand har masse maling på hendene, og har tagget på et skilt. Gutten erkjenner også å ha tagget på ei bussbu bli like ved. Mannen blir anmeldt av politiet.

**BIRKELAND: Kranglet på pub

02.10** Det kommer inn klager fra en pub i sentrum av Birkeland på to bråkete gjester som det ønskes politibistand på. De to, en mann og en kvinne, er uønsket på stedet, men vil ikke forlate puben. Politiet kommer til stedet og bortviser dem, og det er uvisst om det kommer noen anmeldelse.

**ARENDAL: Høy musikk

03.05** Politiet får klager om høy musikk på Langbrygga i Arendal. Politiet drar til stedet og gjenopretter natteroen.

**ARENDAL: Svært beruset person

03.22** Politiet får bistand fra ambulanse til en svært beruset person som ligger rett ut på veien ved taxisentralen i Peder Thomassonsgate i Arendal. 19-åringen fra Grimstad blir tatt med til legevakt for kontroll.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring og kjøring uten førerkort

03.38** En politipatrulje stopper en bil ved Statoil Vesterveien. Mannen, på 24 år fra Kristiansand, har ikke gyldig førerkort og blåser til en promille på 1,3. **MANDAL: Innbruddstyver tatt på fersken

04.52** Vitner observerer fire personer gjøre innbrudd i et bensinskap på Mandal Maritim. Tre gutter på 16, 17 og 18 år blir tatt hånd om av politiet og vil bli avhørt i løpet av formiddagen. Det er foreløpig uvisst om det kun var tre personer, eller om en fjerde person har stukket av sted.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring på moped

05.14** Patruljen melder inn til operasjonssentralen at en 19-åring fra Kristiansand er stoppet på en moped på Tinnheia. Det viser seg at mannen har en promille på 0,66. Mannen kjører også på en moped som er registrert på en annen person, og det er derfor mulig at han også blir straffet for tyveri.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd

05.46** Det kommer inn en melding om en alarm som er utløst på Coop Market på Sira i Flekkefjord. En vekter på stedet opplyser at gjerningsperson har stukket fra stedet. Den mistenkte har tatt seg inn gjennom et kjellervindu. Det er usikkert om personen har fått med seg noe før han eller hun er blitt skremt av alarm eller vekter og stukket av.