KRISTIANSAND: Ble funnet slått ned

**SØGNE: Ble skallet til blods

01.00:** En 17 år gammel gutt tar kontakt med politiet etter å ha blitt skallet ned slik at han begynte å blø. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Urinerte på offentlig sted

01.45** En 44 år gammel danske fikk en bot på 4000 kroner for å ha urinert på offenltig sted i Markens Gate i Kristiansand.

**ARENDAL: Satt i fyllearresten

01.55** En 24 år gammel mann fra Åmli blir tatt på fersken i det han letter på trykket opp etter en husvegg i Arendal. Mannen var ifølge politiet overstadig beruset og ble satt i arresten, da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

**GRIMSTAD: Fløy i tottene på hverandre

01.55** To berusede polakker på 21 og 37 år faller skjevt ut og ryker i tottene på hverandre i Juskestredet i Grimstad. Politiet anser saken for å være et bøteforhold.

**ARENDAL: Holdt på å kjøre i sjøen

02.05** En 29 år gammel polakk blir tatt hånd om av politiet etter at han holdt på å kjøre i sjøen ved Langbrygga i Arendal. Vedkommende ble satt i arresten, mistenkt for promillekjøring.

**GRIMSTAD: Urinerte på offentlig sted

02.02** En 42 år gammel mann fra Fevik blir tatt for urinering på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Slått ned på utested

02.30** En 18 år gammel mann blir slått ned på et utested i Kristiansand. Mannen fikk slått ut ei tann og ble kjørt til legevakten for en nærmere sjekk. Saken vil bli etterforsket.

**KRISTIANSAND: Truet dørvaktene

02.50** En 21 år gammel mann blir innbrakt til politiet etter å ha lagd kvalm på utestedet Havana og truet vaktene på stedet.

FLEKKEFJORD: Bilbrann ved EH Bilsenter — fant spor i nysnøen

**KRISTIANSAND: Sovnet i busskur

03.15** En 33 år gammel mann sovnet i et busskur ved Vågsbygd kirke. Mannen ble tatt hånd om av politiet og tilbrakte resten av natten i arresten. - Vi tok hånd om ham og lot han tilbringe natten i vår oppvarma hybel, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen.

**KRISTIANSAND: Ramlet ned

03.50** Politiet får melding om det som folk tror er en mann som har blitt slått ned i Vestre Strandgate i Kristiansand. Ved ankomst finner patruljen at mannen ikke har blitt slått ned, men ramlet for egen maskin.

**KRISTIANSAND: Tatt for nasking

03.50** Politiet får melding fra en vekter som løper etter en mann, mistenkt for å ha nasket fra Esso Park i Vestre Strandgate. Vekteren la på sprang etter mannen gjennom Wergelandsparken hvor mannen til slutt ble pågrepet av politiet. Den 23 år gamle mannen var påvirket av alkohol, og ble tatt hånd om av politiet.

SISTE: Arendal: Slått til blods med sigd