Se video fra ulykkesstedet KRISTIANSAND: — To biler har frontkollidert, og to personer er sendt til sykehus for sjekk. Begge var sjåfører i hver sin bil. Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent, men personene er lettere skadet, opplyser skadestedsleder Knut Odde til fvn.no.

Begge de involverte, en 20 år gammel mann og en 35 år gammel mann, ble onsdag kveld behandlet ved Sørlandet sykehus i Kristiansand. Ifølge akuttmottaket er tilstanden til begge stabil.

Den ene av dem skal ha klaget på smerter i beina og brystet etter ulykken.

Se bildeserie fra ulykkesstedet

Frontkollisjonen skjedde like før klokken 22. Det satt ingen passasjerer i bilene. Begge bilene, en Mitsubishi Galant og en VW Passat, fikk store materielle skader i det kraftige sammenstøtet.

— Når man ser på skadene på bilene, så er det trolig snakk om høy hastighet. Men det er ingen grunn til å anta at bilene har holdt for høy hastighet i forhold til føreforhold eller fartsgrense på stedet, sier Odde.

Ulykken skjedde på en rett strekning på Torridalsveien, om lag to kilometer nord for bomstasjonen ved Sødal.

Både politi og ambulansepersonell var kjapt på stedet etter kollisjonen.

— En politipatrulje kom tilfeldigvis til stedet like etter ulykken. I samme minutt fikk vi melding fra AMK, sier operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt.

Operasjonssentralen ved Agder politidistrikt opplyser ved midnatt at bilen som kjørte i sydgående retning trolig kom over i feil kjørefelt.

TRYKKET INN: Fronten på passasjersiden i denne bilen ble trykket kraftig inn i sammenstøtet. FOTO: Reidar Kollstad