**RISØR: Båt savnet

13.15:** En 28-fots Sandvik-båt meldes stjålet fra Nindalen i Risør. Båten er helt hvit, men med blå kallesje.

**LYNGDAL: Promillekjøring

13.52:** Det meldes om mulig promillekjøring på veien mellom Kvås og Lyngdal. En lokal mann (22) blir stanset i en Ford Mondeo. Mannen låser rødt i alkometeret og ble tatt med inn for å ta blodprøve.

**KRISTIANSAND: To på moped

14.15:** En 15-åring på moped ble stanset med passasjer på. Saken anmeldes og personen måtte trille mopeden hjem. Foreldrene ble varslet.

**KRISTIANSAND: Tyveri

15.20:** Flere ungdommer involvert i tyverisak fra Eurosko-butikken i Kristiansand sentrum. En av ungdommene skal ha stjålet en kortholder, en lommebok og andre ting. Politiet har vært i kontakt med to kjenninger som settes i forbindelse med saken.

**KRISTIANSAND: Tatt for tyveri

15.22:** En litauisk statsborger (43) forsøkte å stikke av med varer for 1700 kroner fra XXL-butikken i Sørlandsparken. Betjeningen innhentet mannen og han ble pågrepet av politiet. Han er satt i arrest ved Kristiansand politistasjon.

**KRISTIANSAND: Mopedtyveri

17.09:** En ansatt ved en bedrift på Lumber oppdaget at mopeden hans var stjålet mens han var på jobb. Mopeden er en Rieju Rj 2004-modell med kjennmerke PH4196. **TVEDESTRAND: Biltyveri

19.23:** En fisker i Tvedestrand fikk bilen stjålet etter en fisketur. Dørene på bilene stod åpne for å lufte ut lukta etter fangsten, men da han kom tilbake til bilen viste det seg at den var borte. Bilen er en blå Mazda 626 2000-modell med kjennemerke CE95771. **ARENDAL: 50 fot båt stjålet

19.37:** En 50 fot Seaway Sommerdance er stjålet, sommerdanse 50 LG 2304, fra Færvik i Arendal. Båten skal ha forsvunnet i løpet av natten. Båten er hvit med hardtopp og med blå kalesje.

**ARENDAL: Legemsfornærmelse ved Essostasjon

20.45:** Politiet får melding om slåsskamp ved essostasjonen ved Hisøy. Der to personer som dengte løs på en tredje person. Politiet får flere telefoner på samme forhold. Det viser seg at det skal ha vært litt missforståelser.

— To ungdommer ser en person liggende på bakken som blør litt og prøver å få han på beina, da han våkner til liv og begynner å sloss med ungdommene, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt Frank Solås til fvn.no.

Den fulleste av ungdommene som er en 25 åring fra Arendal, blir tatt med til legevakten

SONGDALEN: Ramponerte poststativ

To ungdommer skal ha ramponert et poststativ ved Bukksteinsdalen på grensen mellom Songdalen og Kristiansand. En patrulje fant de to 20åringene som ikke er fra distriktet. De har registrert personalia og venter på anmeldelse.

**LYNGDAL: Brann ved skole

22.04:** Det kommer en meling om en brann opp etter en vegg ved Å ungdomsskole i Lyngdal. En patrulje kom til stedet og oppdaget at det brente i en søppelbøtte. De har innhentet opplysninger og lager en sak på det. Brannen skal nå være slukket.

KRISTIANSAND: Tollvesenet pågriper en somalier med 20 kilo kaht.

**KRISTIANSAND: Bussbråk

22.20:** Politiet får melding om bussbråk på Sømsbussen har store problemer ved Varoddbrua. Den måtte stoppe ved Vollevannet da det brøt ut full slåsskamp. Mye hoiing og skriking men det skal ha ordnet seg og ingen blir innbrakt. Bussjåføren melder at skjer hver helg med samme gjeng som går på bussen.

**KRISTIANSAND: Bussbråk 2

22:40:** Slåsskamp på bussen, denne gang ved Hamresanden der det skal ha vert en stor fest. Politi har vert i bussen og roet ned men det står fortsatt 60-70 ungdommer på Hamresanden som venter på buss. Trolig blir ikke noen blir innbrakt.