SONGDALEN: I 12-13 år har de ni damene hatt syklubben, men det er ikke fullt så lenge de har spilt sammen. Også tidligere har de vunnet, men da bare småpremier.

Trodde at noen tullet

– Tippekortet står på meg, men det er en annen som tipper. Da Norsk Tipping ringte, trodde jeg at de tullet. Jeg måtte spørre flere ganger før jeg innså at det var de som ringte, forteller Laila Bratteland til fvn.no.

Etter at tippeselskapet varslet om at Bratteland var blitt trukket ut, varslet hun resten av syklubben og damene fulgte trekningen sammen med Bratteland.

Syklubben tipper Viking Lotto, Lotto og Joker ukentlig. Kupongen som gikk inn ble levert på Vilbert Kiwi Brennåsen 17. oktober og var en femukers-kupong.

(Saken fortsetter under bildet)

Satser på dametur

Det spontane svaret fra damene under Joker-sendingen på TV var at det ville bli dametur.

– Vi har en årlig overraskelsestur i syforeningen i september. Da er det to av damene som planlegger tur for klubben, og resten av damene vet ingenting. Vi var nylig i London, forteller Bratteland.

Etter at jubelen hadde lagt seg i går kveld, snakket syklubben om å øke reisebudsjettet neste år. Hvor og når, er så langt ikke bestemt.

Ikke helt heldig

Toppgevinsten under gårsdagens trekning var 933.000 kroner, men underfundige tall gjorde kampen om toppgevinsten håpløs.

– Vi er kjempeglade, men synes at det var litt kjedelig med tallene som gikk feil vei. På en toer gikk vi opp og det ble en ener, sier Bratteland.