KRISTIANSAND: Etter en bilulykke for fire år siden har kvinnen vært avhengig av rullestol, og er mye plaget av kramper i beina.

— Jeg vet aldri hvordan natten blir på grunn av at jeg er mye plaget av kramper. Så jeg er mye oppe om nettene, sier hun til fvn.no.

Stort smell

Kanskje reddet dette livet hennes i natt. I et våkent øyeblikk hørte hun lyder på baksiden av huset hennes.

— Jeg var våken da jeg plutselig hørte et stort smell i bakre del av huset. Jeg skjønte fort at det brant, og begynte å krype ut av huset mens jeg ropte på hjelp, forteller hun.

Siden hun var alene i huset var det ingen som kunne hjelpe henne, men med en iherdig innsats klarte hun å komme seg ut av det brennende huset. På utsiden av huset kom naboene henne i møte. De hjalp henne bort fra stedet, og ringte til brannvesen og ambulanse.

Kvinnen ble fraktet til Sørlandet sykehus Kristiansand, hvor hun i dag har blitt behandler for røyk og sjokkskader. Trolig vil hun bli skrevet ut i ettermiddag en gang.

Totalskadet

Politiet fikk melding om brannen i Torsvikveien på Søm klokken 04.31 natt til søndag. Huset ble totalskadet i brannen.

Kvinnen mener brannen må ha startet i bakre del av huset hvor hun har soverom og vaskerom. Hun er sikker på at hun ikke hadde verken tørketrommel eller vaskemaskin i gang da brannen startet.

Se video