**RISØR: Stal pcer

09.15:** Uvedkommende brøt seg inn i et senter for voksenopplæring og stjal fire pcer, pcutstyr og en videokanon.

**GRIMSTAD: Innbrudd ved golfklubb

11.22:** Pcutstyr ble meldt stjålet fra golfklubben på Rønnes. Klokken 12.00 ble en mann og en kvinnen pågrepet, mistenkt for tyveriet. De to var i besittelse av diverse gjenstander som politiet tror kan være tyvegods.

**ARENDAL: Stjal fyrverkeri

11.28:** En uviss mengde fyrverkeri er stjålet fra en kontainter i Stoaveien.

**MANDAL: Kjørte i bekken

13.55:** To personer ble sett løpende fra stedet, etter at de hadde kjørt i bekken med en uregistrert Ford Sierra. De to ble pågrepet av politiet i et hus i nærheten like før klokken 15. **FIDJANE: Kastet snøballer på bil

17.41:** Politiet får melding om at noen driver på å kaster snøballer på biler. En sjåfør forteller at han har fått en snøball midt i frontruten. En politipatrulje reiser ut for å undersøke saken uten resultat.

**BROKELANDSHEIA: Kjørt i lyktestolper

18.44** Politiet får melding om at det ligger deler av lyktestolper på E 18 på Brokelandsheia.

— En bilist ringer for å fortelle at det kan se ut som en bil har vært inne i flere lyktestolper. Samme sjåfør ringer igjen litt senere for å fortelle at det ser ut som om den aktuelle bilen har fått problemer, og har parkert på Statoilstasjonen på Brokelandsheia, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

En politipatrulje er sendt til stedet, og veisentralen har fått beskjed om lyktestolpene.

**FARSUND: Kjørt av veien

19.00** En bil har kjørt av riksvei 43 ved Farsund. Det dreier seg kun om materielle skader, men den kvinnelige sjåføren av bilen er kjørt til legevakten for en rutinemessig sjekk.

**GRIMSTAD: Bilinnbrudd

22.25** : Det har vært innbrudd i en bil som stod parkert utenfor Odden Senter i perioden 30. desember til 2. januar. Ifølge politiet var det blitt ødelagt mer i bilen i forhold til hva som var blitt stjålet. Tyvene skal også ha forsøkt å tjuvkoble bilen.

**ARENDAL: Bilinnbrudd

22.32:** En bil som stod parkert i Nygaten fikk også uønsket besøk. Innbruddet skal ha skjedd mellom nyttårsaften og 1. nyttårsdag.