GRIMSTAD: Slo i bil

2258: En 63 år gammel mann skal ha slått en 62 år gammel mann mens de satt inne i en bil. 62-åringen fikk ingen skade, men bluetooth-apparatet på øret ble ødelagt. Det er uklart hva som forårsaket krangelen. Bilen ble ført av en 27 år gammel mann, som ikke skal være involvert i episoden som skjedde i Sømsveien i Grimstad.

MANDAL: Masseslagsmål

0221: Masseslagsmål ved Skrik salong i Mandal. En person var bevisstløs og tre andre også skadet. To av dem ble sendt med ambulanse til legevakt, mens en 19-åring ble pågrepet og kjørt til arresten. Dette er alle menn rundt 20-års alderen fra forskjellige steder i Norge, som alle skal ha vært på samme fest. Men hva som kan ha forårsaket tumultene er foreløpig uklart.

VENNESLA: Knuste rute og finger

0241: En mann knuste en finger da han knuste ei vindusrute på bil i Lundeveien i Vennesla. Han har tilstått overfor politiet, og blir trolig anmeldt for forholdet.

FLEKKEFJORD: Kjørte rett fram

0239: To 18 år gamle jenter fra Haug i Dalane i Rogaland på en lett motorsykkel kjørte rett fram i en sving 15 km vest for Flekkefjord. De ble kastet opp i lufta og havnet i en steinur i grøfta. Utrolig nok ble begge bare letter skadet, kanskje noen bruddskader. Et vitne i en bil som kjørte bak mente de to hadde kjørt for fort. Det er ingen mistanke om promillekjøring.

KRISTIANSAND: Skallet ned

0255 : En ukjent mann ble skallet ned av en 24-åring fra Fyllingsdalen ved Bergen. 24-åringen ble innbrakt for ordensforstyrrelse, men vil trolig bli anmeldt for legemsfornærmelse i løpet av lørdagen.

ARENDAL: Rogalending kjørte utfor

0315: En 41 år gammel mann trolig fra Rogaland kjørte rett fram i en rundkjøring og havnet i grøfta. Det var sterk mistanke om promillekjøring, men mannen klarte ikke å blåse i alkometeret. Dermed ble han tattmed til sykehuset, for full bldoprøve. Han er fratatt førerkortet rutinemessig.

.

KRISTIANSAND: Taxi kjørte på fotgjenger

0319: I Fidjekilen i Randesund ble en 18 år gammel jente fra Vestfold påkjørt av en taxi. Hun havnet i grøfta, og ble observert av flere forbipasserende blødende fra hodet. Taxien fikk knust frontruta i sammenstøtet, og taxisjåføren på 51 år samtykket i at politiet tok både sertifikatet og taxiseddelen inntil videre etterforskning er gjennomført.