KRISTIANSAND: Knuste garasje

Les mer i egen artikkel.

ARENDAL: Stakk fra politiet

00.37: Les mer i egen artikkel.

KRISTIANSAND: Fyllekjøring med bil

00.39: En hvit VW Golf havnet på midtrabatten ved planteskolen på Randesund. To personer er mistenkt for promillekjøring og ble satt i politiarresten etter kjøreturen.

ARENDAL: Slagsmål

01.25: En person brakk en tann etter et slagsmål på Kastell i Arendal. Den fornærmede personen skal ha fått en øl-glass i munnen og brukket en tann. Han ble kjørt til legevakt for behandling.

KRISTIANSAND: Fyllekjøring med båt

01.50 og 02.53: Les mer i egen artikkel.

KRISTIANSAND: Fyllekjøring med bil

01.57: En bil med beruset sjåfør ble stoppet. Mannen (30) hadde promille på 1,7 da han ble stoppet. Politiet har tatt beslag i førerkortet og mannen anmeldes for forholdet.

ARENDAL: Gutt rabiat

02.16: Politiet må hente en beruset gutt fra en barnevernsinstitusjon i Arendal. Gutten omtales av politiet som rabiat, og forsøkte blant annet å hindre politiet i å gjøre sitt arbeid. Institusjonen ba politiet om å ta gutten i arrest, da han ikke var ønsket på institusjonen.

KRISTIANSAND: Fyllekjøring med båt

02.23: Politibåten i Kristiansand stopper og kontrollerer en båt ved Østre havn. Båtføreren, en 18 år gammel mann, ble anmeldt for å kjøre med en promille på 0,85. MANDAL: Tjuvfisking

02.35: Politiet kom over to menn, på henholdsvis 45 og 51 år, som drev i en liten båt under Skarvøybroa ved E 39. Det viste seg at de to personene kan mistenkes for å drive ulovlig fiske med et 80 meter langt flytegarn. Mennene anmeldes for forholdet og garnet ble beslaglagt.

LILLESAND: Slått ned

02.58: Politiet måtte be ambulansen om bistand etter at en mann ble slått ned i Lillesand. Årsaken til hendelsen skal være munnhuggeri mellom to personer, hvorav det hele utartet seg. Personene skal ha kommet med nazistiske hilsener og oppført seg truende overfor politiet. Det er opprettet sak på forholdet og det kan komme anmeldelser i etterkant.

RISØR: Slått ned

03.07: En person som kom i følge med dame ble angrepet av to gutter. Den fornærmede mannen var blodig og forslått da politiet kom til stedet. Dessuten har mannen fått slått ut flere tenner. Politiet etterforsker hendelsen.

ARENDAL: ATV-tyveri

03.14: Politiet får melding om at en firehjuling er blitt stjålet fra Sandstøåsen i løpet av natta. Det skal dreie seg om en sort ATV av typen Polaris sportsman, med registreringsmerke PH8991. GRIMSTAD: Slåsskamp

03.19: Politiet måtte skille flere personer etter en slåsskamp utenfor Rivalen i Grimstad. En person ble kastet ut fra et utestedet, men godtok ikke det. Det endte opp i et basketak med en dørvakt. Politiet skriver anmeldelse på forholdet.

LILLESAND: Hjullaster stjålet

05.14: En hjullaster ble stjålet og senere meldt funnet i Lillesand sentrum. Flere vitner skal ha sett hvem som stjal og kjørte hjullasteren, og mistenkte mann (19) ble pågrepet i området rundt Rutebilstasjonen. Personen anmeldes for promillekjøring og tyveri av hjullasteren.

Foruten disse hendelsene har politiet dessuten ordnet opp i vanlige helgehendelser, som festbråk og lignende.