**KRISTIANSAND:

23.26:** En bilfører melder om at han har kollidert med en annen bil. Den ene parten mistenker den andre for drikking. Da politiet kommer, tester de begge på stedet. Det viser seg at begge var edrue.

— Da trakk politiet seg ut, og partene måtte ordne opp ved skademeling, sier operasjonslede Jon Kvitne, ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND:

23.49:** En politipatrulje pågriper to personer i Tordenskjoldsgate. De to er mistenkt for besittelse av narkotika. Begge blir anmeldt for dette.

**FARSUND:

23.58:** En pub i Farsund melder om en vanskelig gjest. Gjesten forlater stedet like før politiet ankommer.

**FLEKKEFJORD:

00.26:** Politiet får melding om husbråk. Flere personer skal være involvert. Krangelen skal ha utviklet seg til håndgemeng. Da politiet kommer til stedet, er det uklart om noen ønsker å anmelde noen. Ingen skal ha kommet til skade.

**LILLESAND:

00.30:** En politipatrulje kommer over en bil som sladder rundt i sentrum. Bilføreren blir anmeldt for dette. Sjåføren av bilen er en 20-åring fra Grimstad.

**LILLESAND:

00.32:** Restauranten Beddingen melder om at en beruset person har slått til en av dørvaktene. Personen vil bli anmeldt for dette. Vedkommende, en 25-åring, blir kjørt til arresten i Kristiansand.

**ARENDAL:

00.34:** Klage på høy musikk i Arendal. Politiet får dempet lydnivået.

**KRISTIANSAND:

00.53:** Det meldes om at en beruset person kvinne ligger i snøen. Kvinnen har trolig fått i seg for mye alkohol. Hun skal ha tatt seg en luftetur og sovnet i ei snøfonn.

— Politiet kjører kvinnen til legevakta for tørking og tining, forteller operasjonsleder Jon Kvitne til fvn.no.

**KRISTIANSAND:

01.00:** Politiet får melding om at en person ligger på fortauet i Vestre Strandgate. Det er uklart hva som har skjedd. Ifølge politiet kan det være et anfall av eplepsi. En ambulanse hentet personen og kjørte vedkommende til legevakta. I forbindelse med hendelsen blir en person innbrak og anmeldt for å ha forstyrret politiets arbeid.

**FARSUND:

01.00:** Det meldes om at en bil i Listerveien står feilparkert. Politiet tar kontakt med bileier, og bilen skal bli fjernet.

**KRISTIANSAND:

00.54:** Politiet får melding om husbråk og fyrverkeribruk i Tordenskjolds gate, men ingen ledige patruljer er på stedet.

**RISØR:

01.23:** To 17-åringer er i slåsskamp med hverandre ved Krana i Risør.

— En av dem var mer aktiv enn andre, og ble kjørt hjem til sin mor, hvor han forhåpentligvis blir justert, sier operasjonsleder Osaland.

**KRISTIANSAND:

01.38:** En patrulje innbringer en 58 åring for urinering i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND:

01.40:** Politiet kjører ei kvinne til legevakta, etter at hun klemte hånda i ei dør i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND:

01.41:** En person kontakter politiet på grunn av at en beruset person. Det blir rekvirert ambulanse.

**ARENDAL:

01.47:** En svært beruset person blir funnet liggende i veibanen i Arendal. Personen blir dratt inn på fortauet. Politiet på stedet får han på beina igjen, slik at han kunne komme seg hjem.

**KRISTIANSAND:

01.49:** Bråk ved et utested i Vestre Strandgate. Tre personer blir bortvist fra stedet.

**GRIMSTAD:

02.06:** Det meldes om husbråk på Fevik i Grimstad. En person blir tatt med til drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND:

02.10:** En politipatrulje kommer over en bil i Fidjebakken. Inne i bilen ligger det et bilskilt som er meldt stjålet.

En person blir innbrakt i påvente av videre undersøkelser. Vedkommende blir mistenkt for mistenkt og siktet for tyveri av skiltene. Den siktede blir overført til varetektsfengsling i påvente av avhør.

**ARENDAL:

02.06:** Politiet mottar klage på en varebil som står på en gangsti ved Bjorbekk. Eieren blir bedt om å fjerne den.

**KRISTIANSAND:

02.19:** Det meldes om slåsskamp i Henrik Wergelands gate. To personer innbringes og anmeldes for bråk.

**FARSUND:

02.24:** En drosjesjåfør i Farsund melder om et vilt slagsmål i Storgaten. Da politiet ankommer er det rolig.

**KRISTIANSAND:

02.24:** Det meldes om slåsskamp i Vestre Strandgate. To personer har barket sammen. Ingen ønsker å anmelde saken. De to blir pålagt å holde seg borte fra sentrum resten av natta.

**KRISTIANSAND:

02.25:** Det er slåsskamp også utenfor Pir 6 i Havnekvartalet. En person innbringes for slåssingen. En person blir tatt med i ambulanse til legevakta, etter at vedkommende ble slått i hodet med ei ølflaske.

**KRISTIANSAND:

02.34:** Politiet får melding om slåsskamp ved Midnight Café. Det er amper stemning når politiet kommer. Politiet oppholder seg en stund på stedet for å roe ned situasjonen.

**KRISTIANSAND:

02.34:** Politiet bortviser en bråkete person fra Shell Elvegata.

**KRISTIANSAND:

02.44:** To personer er i slåsskamp ved Gartnerløkka. Politiet roer situasjonen.

**KRISTIANSAND:

02.44:** En politipatrulje tar hånd om en beruset kvinne i Vestre Strandgate. Hun blir kjørt til legevakta for vurdering om det er forsvarlig at hun ligger i arresten. Deretter blir hun satt i drukkenskapsarresten.

**GRIMSTAD:

02.48:** En drosjesjåfør melder om at en person har sparket i døra han. Bakgrunnen for hendelsen er at to kranglete passasjerer. Sjåføren ønsker å vente med anmeldelse inntil skaden er sjekket.

**ARENDAL:

02.50:** Havnepuben i Arendal melder om krangel på utsiden. En person blir bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND:

03.08:** Det meldes om at det brygger opp til slåsskamp mellom to personer ved Kvadraturen skolesenter. Politiet blir sendt til stedet.

**FLEKKEFJORD:

03.09.** Person ble påkjørt av brøyteplog. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND:

03.10:** Det meldes om husbråk i Kongens gate. Beboere får pålegg om å dempe seg. Beboere etterkommer pålegget.

**GRIMSTAD:

03.12:** Politiet får melding om bråk ved Rivalen pub. Det har vært knuffing og sparking i døra. To gutter kan muligens settes i forbindelse med ei knekt rute døra. Politiet har identiteten på mistenkte gutter.

**KRISTIANSAND:

03.15.** En politipatrulje bortviser en person i Margens gate, etter at personen har vært involvert i en krangel.

**KRISTIANSAND:

03.30:** Det meldes om knuffing i drosjekøen ved jernbanestasjonen. En patrulje får dempet situasjonen.

**MANDAL:

03.15:** Det meldes om at en 16-åring har sneket seg inn i en pub i Mandal. Da gutten blir kastet ut av puben, eksploderer han. Gutten blir lagt i bakken, etter å ha prøvd å slå til dørvaktene. 16 åringen blir kjørt hjem til foreldrene. Han vil bli anmeldt for episoden.

**KRISTIANSAND:

03.58:** En patrulje kommer over en person i Markens som muligens har brukket et bein. Vedkommende blir kjørt til legevakta.

**BIRKENES:

04.21:** En patrulje stopper en bilfører, mistenkt for promillekjøring. Bilføreren blir fremstilt for blodprøve på legevakta.

**KRISTIANSAND:

04.37:** Det meldes om krangel på drosjeholdeplassen ved Vestre Strandgate. Politiet får roet ned forholdene.

**KRISTIANSAND:

05.03:** Det klages på høy musiikk fra Tollbodgata. Politiet får roet ned situasjonen.

**KRISTIANSAND:

05.30:** En person møter på politivakta for å mede fra om et overfall. Personen stod i drosjekø. Noen i en bil tok kontakt med vedkommende. Det skal ha endt opp med krangel. Anmelder ble da slått ned og sparket i hodet. Bilen skal ha kjørt fra stedet. Hendelsen vil anmeldes i løpet av søndagen. Skadene et volden er ikke store, men anmelder skal ha blitt oppfordret av politiet til å oppsøke legevakta.

**MANDAL:

03.30:** Ei kvinne møter opp på politistasjonen i Mandal og forteller at hun har blitt slått til flere ganger av ei navngitt kvinne. Hendelsen skal ha skjedd i sentrum av Mandal. Kvinnen vil anmelde forholdet i løpet av dagen.

**GRIMSTAD:

06.00:** Grimstad brannvesen får melding om alarm ved Gullmann brygge. Det er mistanke om at personer på stedet har utløst alarmen. En beruset persons identitet blir notert av politiet.

**KRISTIANSAND:

06:00** Slik passerer du ikke en bomstasjon

**Øvrebø: Innbrudd

12.04:** Hytteeier melder om innbrudd på sin eiendom. Noen har knust et kjøkkenvindu for å komme inn. Ingen store verdier har forsvunnet, men eieren savner diverse fat. Innbruddet må ha skjedd før snøen falt, ettersom det ikke finnes spor etter gjerningspersonene.

**Mandal: Innbrudd

12.27** meldes det om innbrudd fra butikken Mannen, hvor det selges øl og tobakk. Et vindusgittter er fjernet, og ruta er knust. Trolig er det stjålet mindre mengder øl og sigaretter. Politiet har vært på stedet og sikret spor.

**Finsland: Villmannskjøring

12.28** ringer beboere og klager på en fyr som driver villmannskjøring på en uregistrert moped. Vedkommende gir seg med tullballet før politiet rekker å se på saken.

**Kristiansand: Innbrudd

14.34** meldes det om innbrudd i en bil i Marcus Thranes gate. Forbipasserende tar tyven på fersken, men han forsvinner før politiet kommer.

**Arendal: Innbrudd

15.45:** En beboer, som kommer hjem etter endt juleferie, melder om ubudne gjester som har vært på besøk på Kilsundsletta. Vedkommende har tatt seg inn gjennom et kjøkkenvindu.

**Kristiansand: Overnattingstyv

16.00** melder en hytteeier om at en person har tatt seg inn i vedkommendes hytte på Sodefjed. Det er tydelig at en fremmed har overnattet i hytta. Eier finner en avis fra julaften i hytta. I tillegg har overnattingsgjesten samlet den uvaskede oppvasken pent sammen på oppvaskbenken.