MANDAL: Sindre Tronstad, som driver utestedet Berzerk, var den siste som så de to mennene som nå er meldt savnet i Mandal. De to forlot utestedet sammen i en drosje ved halv tre-tiden natt til julaften.

— Det var jeg som bestilte drosjen til dem, sier Tronstad.

Sammen med Reidar Pedersen, som er en god venn av 26-åringen, har Tronstad deltatt i letingen etter de savnede i hele dag. Blant annet har de kjørt helt til Farsund, uten å finne spor av verken de to eller 52-åringens bil, som også er forsvunnet.

Pedersen og Tronstad beskriver 26-åringen som en stille og stødig type, og at det ville vært veldig ulikt 26-åringen å droppe julefeiringen sammen med familien. De er derfor svært bekymret for hva som kan ha skjedd.

Har du tips i saken? Ring oss på 03811. Eller send e-post til nett@fvn.no.

Dukket ikke opp på jobb

26-åringen bor utenbys, men var hjemme hos foreldrene i Mandal på juleferie. Da han ikke dukket opp på julaften tok familien etter hvert kontakt med politiet.

52-åringen ble meldt savnet ved politistasjonen i Kristiansand, etter at han ikke kom på jobb julaften.

Ifølge Tronstad skal 26-åringen ikke ha vært overstadig beruset da han forlot utestedet.

Politiet tror 26-åringen dro sammen med 52-åringen til sistnevntes bopel på Malmø, men der stopper også alle spor. 52-åringens sorte sportsbil, en Mercedes, er også borte, og politiet jobber utifra teorien om at de kan ha kjørt en tur i denne bilen, og deretter havnet i grøfta.

Ved 15-tiden 1. juledag var det ifølge politiet 55 frivillige som var med i letingen. Letingen vil fortsette i uforminsket omfang frem til det blir mørkt i 16-tiden. Deretter vil politiet fortsette med den taktiske delen av etterforskningen.

Ifølge operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt kan det etter hvert også bli aktuelt å sette inn et helikopter i letearbeidet.

Klokken 16 var politiet fremdeles uten spor etter de to savnede og bilen til 52-åringen. Det er gjort forsøk på å spore de to savnedes mobiltelefoner, men uten hell.

— Disse er utenfor dekning eller avslått, og da har vi ikke mulighet til å finne ut hvor de befinner seg, sier stasjonssjef Bjart Gabrielsen ved Mandal politistasjon.

FORSVUNNET: 26-åringen og 52-årigen ble sist sett ved Berzerk i Store Elvegate (markert med pilen). 55 frivillige, Røde Kors og politiet deltar nå i letingen etter de to.