WAKEBOARD: Tre helt nye wakeboard har stått på lageret til politiet siden i vår. Foto: Politiet

SØGNE: — Med unntak av wakeboardene ble alt tyvegodset beslaglagt for to uker, opplyser politioverbetjent ved Søgne og Songdalen lensmannskontor, Loyd Larsen, til fvn.no.Beslaget skjedde i forbindelse med at politiet ransaket en gård i Søgne.

— Vi pågrep tre personer i forbindelse med dette. De tre er alle norske og kommer fra Lindesnes, Mandal og Søgne. Alle tre er kjenninger av oss fra før av, forteller Larsen.

Tyvegodset ble funnet i en garasje på stedet, og politiet har ikke klart å lokalisere eierne til utstyret. Nå håper de at noen vil kjenne det igjen.

— Spesielt byggtørka bør det være noen som savner. Den er det kun solgt noen få av i hele landet, og bare tre fire av disse er solgt her på Sørlandet. I tillegg er en byggtørker av denne typen ganske kostbar, forklarer politioverbetjenten.

Ellers er det en del musikkutstyr, en påhengsmotor, noen motorsager, to sykler og en kiste.

— Wakeboardene ble beslaglagt i vår, og vi har fremdeles ikke funnet eieren til disse. Alle tre er helt nye og fremdeles pakket i plast, forteller Larsen.

Dersom du kjenner igjen noe av tyvegodset på bildet ønsker politiet ved Søgne og Songdalen lensmannskontor at du tar kontakt.

— Det hadde vært veldig fint om vi kunne få litt hjelp med dette, sier Larsen.

MUSIKKUTSTYR: Blant tyvegodset som politiet fant i garasjen var det mye musikkutstyr. FOTO: Politiet Foto: Politiet