AGDER: Rolig St. Hans-aften Politiet melder om at St. Hans-natta har gått rolig for seg.

— Vi har fått noen såkalte avbrutte meldinger om fyll og bråk, men når politiet har kommet frem, er det ingenting, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.

Han sier at det heller ikke har kommet inn noen meldinger om brann i forbindelse med bålbrenning.

**KRISTIANSAND: Stakk av etter taxitur

00.50** En 30 år gammel mann vil bli anmeldt etter at han stakk av fra en taxi i Tollbodgata uten å betale. Politiet rykket ut da de fikk melding fra drosjesjåføren, og fant ham etter kort tid.

KRISTIANSAND: Mistenkt for promillekjøring

03.00 Politiet stoppet en mopedfører på ferjeterminalen. Den 30 år gamle mannen fra Kristiansand ble tatt med til legevakt for å avlegge blodprøve.

KRISTIANSAND: Slagsmål på Shell på Lund

03.47 En person ble kjørt til legevakt etter at to kunder begynte å slåss på bensinstasjonen i Marviksveien. Den skadede skal ha fått et slag i hodet. En 33 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt med til politistasjonen.

  • Han godsnakket seg inn i arresten, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt, og forklarer at mannen i tillegg til slagsmålet vil bli anmeldt for trusler mot en politibetjent.

ARENDAL: Prøvde å kjøre ned Hove-vakt

FROLAND: Kjørte på elg

05.00 En elg ble påkjørt på Mykland.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

I løpet av natta har noen knust ei rute i en bil i Ravnåsveien. Borte er et stereoanlegg og en lommebok. Tyveriet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

08.28** Det har vært innbrudd i en bil i Andøyveien. Det er uklart hva som er stjålet.