SONGDALEN: Raneren som fikk med seg et mindre kontantbeløp da han ranet Shell 7-Eleven-stasjonen ved E 39 natt til lørdag, er fortsatt på frifot.

— Vi har ikke fått noen konkrete opplysninger om gjerningsmannen. Han var liten av vekst, om lag 1,60 meter høy, og fremsto som ung. Ranet er amatørmessig utført, opplyser etterforskningsleder Jahn Ove Thorsen ved Søgne og Songdalen lensmannskontor til fvn.no.

Lørdag etterlyste politiet flere personer som skal ha oppholdt seg i nærheten av bensinstasjonen på ranstidspunktet like over midnatt.

— En person gikk til fots på gangstien ved Rosselandsveien mot Volleberg. Vi er interessert i å komme i kontakt med vedkommende. Flere biler passerte også bensinstasjonen på Rosselandsveien. To personer i en bil gjorde en usving på stedet, uvisst av hvilken grunn. Vi har ikke hørt noe fra dem, sier Thorsen, og legger til at de fortsatt oppfordrer personene til å ta kontakt med politiet.

Ranet ble gjennomført i det de to ansatte på jobb skulle stenge stasjonen. Tre kunder var på stedet da ranet ble gjennomført.

Bensinstasjonen er det siste året blitt ranet flere ganger. Med helgens ran er tre av de fire siste ranene uoppklarte.