**VENNESLA: Campingvogn-brann

00.00:** Brannvesenet rykket ut etter brannmelding fra en campingvogn i grustaket bak den gamle kraftstasjonen på Steinsfossen i Vennesla. Vogna brant helt ned. Politiet undersøker vogna i morgentimene.

**KRISTIANSAND: Ruteknusing

00.30:** En bilist som har parkert ved sykehuset oppdaget at bilen hans er blir utsatt for innbrudd. Et vindu er blitt knust, men eieren kan ikke se at noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Vanskelig passasjer

01.04:** En drosje i St. Olavsvei på Lund ber om politiets bistand for å håndtere en vanskelig passasjer. Da politiet kommer fram har passasjeren stukket av, men blir hentet inn en time senere. Personen kan settes i forbindelse med forskjellige innbrudd og blir plassert i sentralarresten.

**FLEKKEFJORD: Husbråk

01.11:** En mann beskyldes for å ha vært ufin mot sin livsledsagerske i Flekkefjord. Meldingen til politiet går på at mannen skal ha vært ufin eller voldelig. På stedet roet politiet forholdet og mannen ble fjernet fra huset. Han ble ikke kjørt til arresten.

**ARENDAL: Høy musikk

02.49:** Nektet å dempe musikken. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

05.45:** Det meldes om innbrudd i en maxitaxi i Olav Trygvasonsvei på Kongsgård 2. Politiet rykket ut med hundepatrulje og forsøker å finne den eller dem som er ansvarlig for innbruddet.

**EVJE OG HORNNES: Utbrent bil

05.56:** Det rapporteres om en utbrent bil langs riksvei 9 omentrent en kilometer vest for Hornnes. Caravellen skal muligens ha stått der siden i går.

**BYGLAND: Vogntog i grøfta

12.30:** Et vogntog og en betongbil møttes på Langeid i Bygland. Veien på stedet var så smal at vogntoget havnet utenfor veien, og fikk skader på venstre side og et knust sidespeil. Betongbilen kjørte videre uten å stoppe, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen. Politiet så etter den, men uten å komme over aktuelle kjøretøyer.

**GJERSTAD: Beslaglagt førerkort

15.00:** UP stopper en BMW på E18 i Gjerstad. Bilen hadde da holdt et fart på 117 kilometer i timen i 80-sonen. Den 55 år gamle føreren, en mann fra Oslo, mistet førerkortet for fartsovertredelsen.

— Beslagleggelse skjer fra 116 kilometer i timen, legger operasjonslederen til.

**KRISTIANSAND: Syklist presset av veien

16.19:** En syklist presses av veien på Holskogveien i Vågsbygd, men slapp fra det uten skader.

**KRISTIANSAND: BUSSBU-SKADEVERK

18.30:** Politiet får melding om forsøk på skadeverk på en bussbu på Søm. To 12 år gamle gutter skal ha brukt skateboard mot glasset, men utrettet lite skade. De ble tatt hånd om av foreldrne.

**LYNGDAL: MOPEDIST PÅKJØRT

20.06.** En mopedist ble påkjørt på Alleen ved Mega-butikken, men kom uskadd fra det. Det ble derfor et privat oppgjør med skademelding etter hendelsen.

**ARENDAL: Tre biler i kollisjon

20.43:** Tre biler har kollidert på riksvei 410 ved Krøgenes. En bil kjørte inn i to andre bakfra. Av seks personer involvert, ble én person lettere skadet.