KRISTIANSAND: Klokken 23.25 fikk politiet melding om to kraftige smell i Tordenskjoldsgate.

— En person hører to kraftige smell og observerer samtidig en mann som setter seg inn i en bil. Innringer mener også at han kan ha sett at mannen var i besittelse av en pistol, men det vet vi ikke noe om foreløpig. På grunnlag av dette iverksatte vi en leteaksjon etter mannen, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Vidar Neset, til fvn.no.

Innringeren observerte nummerskiltene på bilen som mannen satt seg inn i, og politiet fant igjen bilen ved en busslomme i vestgående retning like ved tunnelen ved Hannevika klokken 00.08. — Bilen var da tom, og vi har nå tauet den inn, forteller Neset.

En rekke politipatruljer deltok i letingen etter mannen, men fant ingen. Politiet har også vært i kontakt med eieren av bilen, som opplyste at nøklene og bilen ble stjålet på en fest samme kveld.

Politiet har ingen mistenkte i saken, men etterforsker den videre. Blant annet skal bilen undersøkes. Det er heller ikke bekreftet om det ble skutt med pistol i Tordenskjoldsgate.

— Vi har ikke fått bekreftet hvilken type smell det var, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt lørdag formiddag.