KRISTIANSAND: Like rundt midnatt avholdt UP en fartskontroll på E 18 ved Varoddbroa. I løpet av en time blir det delt ut syv forenklet forelegg og foretatt et førerkortbeslag. Høysete hastighet i 80-sonen ble målt til 143 kilometer i timen.

**RISØR: Knuste utstillingsvindu

08.00** fikk politiet melding om at en person har knust et utstillingsvindu i Kragsgate i Risør. Politiet har navnet på gjerningsmannen, og han vil bli kontaktet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

00.31** fikk politiet melding om et slagsmål i Vestre Strandgate. En 18 år gammel mann vil bli anmeldt for å ha forulempet en dørvakt.

KRISTIANSAND: En sivilpatrulje foretok en kontroll på et ikke navngitt utested i Kristiansand. På et av toalettene kom en av politimennene over en 23 år gammel mann mens han sniffet kokain. Politiet beslagla stoffet, og 23-åringen ble satt i arresten siktet for besittelse.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

01.28** fikk politiet melding om et slagsmål ved et utsted i sentrum. Fornærmede i saken fikk slått ut en tann. Saken vil bli anmeldt.

**MANDAL: Skallet ned

02.15** fikk politiet en telefon fra en mann som opplyste om at han hadde blitt skallet i ansiktet. Hendelsen skjedde på utsiden av Potetbua i Mandal. Politiet har fått en beskrivelse av gjerningsmannen, og forholdet vil bli anmeldt. Foreløpig så har ikke politiet noen mistenkte i saken.

**FARSUND: Krangel

02.38** ble en politipatrulje i Farsund kontaktet av en mann som skal ha blitt slått ned av en navngitt person. Fornærmede vil anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

02.30** fikk politiet melding om grovt tyveri fra en leilighet i Andøyveien. Eier av leiligheten kom hjem fra Danmark og oppdaget at noen hadde brutt seg inn i leiligheten. En bærbar PC ble stjålet fra stedet.

KRISTIANSAND: Promillekjøring

En person ble tatt for å kjøre motorbåt med promille. Vedkommende båtfører ble pågrepet av politiet og tatt med til politistasjonen for en prøve. Prøven viste en promille på 0,98. **KRISTIANSAND: Kjørte inn i bygning

04.30** fikk politiet melding om at en mann har tatt seg opp i en båt som ikke tilhører han. Politiet reiste ut og det viste seg at mannen også hadde kjørt en bil inn i en bygning i nærheten. Politiet har tatt blodprøver av mannen, og han vil bli anmeldt for å ha kjørt bil i beruset tilstand.

**ARENDAL: Stjal sykkel og hoppet i sjøen

04.54** fikk politiet melding fra en som hadde blitt frastjålet sykkelen sin i Arendal. Melder følger selv etter den mistenkte. Tyven kastet etter hvert fra seg sykkelen, og hoppet i vannet for å slippe unna. Men han kommer ikke langt før han blir pågrepet av politiet. Saken vil bli anmeldt.