**KRISTIANSAND: Mistet førerkortet på prikker

21.13:** Utrykningspolitiet stopper et kjøretøy på Varoddbrua, der bilen ble målt til 103 km/t i 70-sonen. — Førerkort blir beslaglagt da fører også hadde prikker fra før av, melder operasjonsleder ved Agder politidistrikt (OPS-en), overbetjent Audun Eide, rett over midnatt. En slk fartsovertredelse gir tre prikker, men seks prikker om du er i prøveperioden for førerkort. Når du kommer opp i åtte prikker i løpet av to år mister du førerkortet for seks måneder.

**HOVDEN: Bråk på utesteder

23.11-21.13:** I to forskjellige meldinger får politiet melding om bråk på Hovden. Først er det restaurantbråk, deretter en kranglete gjest på utested. - En politipatrulje blir dirigert til stedet, men vedkommende gjest er forsvunnet før politiet ankommer, melder Eide i en Tweet.

**ARENDAL: Kontroll langs veien

00.12:** I løpet av natten har politietaten hatt en promillekontroll på Kystveien øst av Arendal. - Resultatet ble at ett beltegebyr ble utferdiget, twitrer operasjonsleder Audun Eide. Dermed bile en person 1.500 kroner fattigere.

**LILLESAND: Stoppet festmusikk

00.21:** Fra Vestregate i sentrum av Lillesand kom det inn klager på høy musikk fra fest. - Festdeltakerne ble pålagt å roe seg av politiet, ifølge OPS-en, som ikke har fått inn flere meldinger om festbråk fra stedet.

**KRISTIANSAND Knuste ruter

00.31:** I Kirkegaten stoppet politiet to personer som har vært litt vel utagerende. - To personer bortvises fra stedet i forbindelse med ruteknusing, twitrer Eide.

**ARENDAL: Kjørte ulovlig

00.45:** Rett vest av Arendal, på Bjorbekk, gjennomfører politiet en promillekontroll. Ingen ble tatt for ruskjøring, men fangst ble det allikevel. - En bilfører blir anmeldt for overlast, mens det ble utferdiget to beltegebyr, melder operasjonslederen i en Tweet.

**KRISTIANSAND: Ulovlig drikking

00.58:** Fra Havnegaten melder politipatruljen inn at de har tatt en person. - Vedkommende blir anmeldt for drikking på offentlig sted, twitrer Eide.

**ARENDAL: Tyveri av gammel bil

01.29:** I løpet av kvelden eller natt til søndag har noen stjålet en bil fra Strømsbuveien. - Det er snakk om en grå 1997-modell Volkswagen Passat, med registreringsnummer SR96975, melder OPS-en.

KRISTIANSAND: Bråkmaker sendt bort

02.02: I Vestre Strandgate må politiet assistere ved et utested. - Patruljen bortviser en person fra byen etter å lagd bråk på utestedet, skriver operasjonsleder Audun Eide i en Tweet.

**ARENDAL Slåsskamper i sentrum

02.06-02.39** : Politeit får inn flere meldinger om uroligheter og slåssing. Først fra Langbrygga, der alt roer seg før patruljen kommer fram. Så blir en person pågrepet i Nedre Tyholmsvei og anmeldet for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet. - Fra Havengata melder patruljen at de innbringer en person til arresten på grunn av slåssing forulemping av offentlig tjenestemann, twitrer OPS-en.

**KRISTIANSAND: Vanskelig busspassasjer

02.28:** Ved Rutebilstasjonen er det problemer med en passasjer, noe som gjør at sjåføren ringer politiet. - Meldingen gikk på at sjåføren må ha hjelp til å bli kvitt en brysom passasjer. Patruljen reiser til stedet og ordner opp, opplyser Eide i en Twitter-melding.

**KRISTIANSAND: Bråk i sentrum

02.40:** I Vestre Strangate har et utested problemer med en plagsom person. - Vedkommende arresteres for å ha bråket med vakter på utested og satt seg opp mot politiet, skriver OPS-leder Audun Eide i en Tweet.

**ARENDAL: Hopptet i sjøen

02.52:** Fra Langbrygga i Arendal kommer det inn en dramatisk melding om en kvinne som har hoppet i det iskalde vannet. - Kvinnen blir fisket opp umiddelbart og kjørt legevakt av politiet, melder operasjonsleder ved Agder politidistrikt, overbetjent Audun Eide.

**KRISTIANSAND: Lek gikk for langt

03.02:** I Markens gate begynner to personer med lekeslåssing, men så går det ikke helt etter planen. Det hele utvikler seg til slåssing. - To personer bortvises fra byen. En person anmeldes for å ha hindret politiets arbeid, twitrer OPS-en.

**ARENDAL: Plaget politiet

03.09:** I Arendal sentrum er det en person som ikke klarer å oppføre seg i nærheten av politiet. - En personer blir arrester på grunn av forulempelse av politiet. ifølge operasjonsleder Audun Eide.

**KRISTIANSAND: Fest på Søm

03.11:** Fra Ronatoppen kommer det inn klage på festbråk. - En patrulje blir dirigert til stedet, men det er stille når politiet ankommer, melder Eide i en Tweet.

**KRISTIANSAND: Fare for fotgjengere

03.20:** I Dronningensgate velger politipatruljen å sperre av et fortau ved Kick med sperreteip grunnet istapper som henger fra taket. - Foholdet vil bli fulgt opp på dagtid, skriver politioverbetjent Audun Eide i en Twitter-melding.

**KRISTIANSAND: Kontroll ved Samsen

03.45:** Politiet gjennomfører en trafikkontroll ved Samsen.- Det er snakk om en promillekontroll, hvor det blir ingen reaksjoner, rapporterer OPS-en på Twitter.

**ARENDAL: Vei midlertidig sperret

08.55:** Agder politidistrikt melder på Twitter at Rykeneveien ved Elvebakken er delvis stengt. - Snø har rast ut i veien og sperrer ett kjørefelt. Politiet har varslet rette vedkommende, står det i en Tweet.

**FLEKKEFJORD: Hunder angrep vilt

13.23:** Politiet får inn melding om at to hunder har hadde drept en hjortekalv på Gyland. - Viltnemda tar hånd om hundene og anmelder forholdet, ifølge Agder politidistrikts operasjonssentral.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bilen

14.52:** I Vestkollen har det vært tyveri fra flere biler i løpet av natta. - Politiet undersøker forholdene og sikrer spor, melder OPS-en på Twitter.