**KRISTIANSAND: Høy musikk

00.15:** Politiet fikk melding om høy musikk i Kirsten Flagstadsvei. En patrulje rykket ut og avsluttet en fest.

**KRISTIANSAND: Roet festkrangel

00.48:** Politiet fikk melding om rop og skrik fra en adresse i Dronningens gate. En patrulje rykket ut og roet ned en festkrangel.

**GRIMSTAD: Pågrepet etter søk med politihund

05.03:** En beboer på Vindheim meldte fra til politiet om at hun ble våknet av en innbruddstyv i huset. Etter søk med politihund ble en gjerningsmann pågrepet.

Mannen, en lokal 38-åring, var en kjening av politiet. Ved pågripelsen var han i besittelse av pc, Iphone og nøkler som tilhørte fornærmede. Mannen ble kjørt i arresten i Arendal og vil bli avhørt i løpet av dagen. **VENNESLA: «Luringer» stjal ost

07.35:** To menn som ifølge politiet fremstod som noen «luringer» var innom en kolonialbutikk i Vennesla og stjal en ost torsdag morgen. De forsvant i en Mercedes med falske skillter.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å stikke fra kontroll

09.06:** En 27 år gammel mann forsøkte å unndra seg en politikontroll i Vågsbygd ved å svinge unna og gjemme seg. Han ble anmeldt for kjøring uten førerkort.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for ruskjøring

10.02:** En 31 år gammel mann ble anmeldt for å kjøre i ruspåvirket tilstand i Vågsbygd. Mannen fikk førerkortet beslaglagt og ble tatt blodprøve av.

**ARENDAL: To løse hester

13.08:** To løse hester på Kokkeplassen. De løp febrilsk mellom veier og hager.

**VENNESLA: Arbeidsulykke

13.32: Les saken her**

**ARENDAL: Bil av veien

13.32: Les saken her**

**KRISTIANSAND: Pågrepet med hasj og kniv

16.44:** En mann født i 1969 pågrepet og anmeldt for besittelse av mindre mengder hasj og bæring av kniv på offentlig sted.

**ARENDAL: Skadeverk på bil

16.44:** Noen har gjort skadeverk på en bil ved bokstavelig talt å sykle over en parkert bil. Skader på panser, tak og bagasjerom. Forholdet ble anmeldt.

**ARENDAL: Tyveri av øl

16.57:** Mann født i 1986 pågrepet for tyveri av øl. Mannen har besøksforbud mot butikken. Han ble anmeldt og innsat i arresten.

**KRISTIANSAND: Gutt (3) påkjørt

17.53: Les hele saken**

**GRIMSTAD: Kikket inn i biler

19.30:** En mann født i 1984 ble pågrepet av politiet etter å ha opptrådt merkelig. Har kikket inn i biler, med kniv i hånda. Ble kjørt arrest.

**ARENDAL: Innbrudd i enebolig

19.49:** Melding om innbrudd i to eneboliger i Færvik. Foreløpig er det meldt om blant annet sjålet flatskjerm.

**GRIMSTAD: Hevdet å være loddselger

20.23:** Kvinne gikk fra dør til dør og hevdet å være loddselger fra Kreftforeningen. Ikke tilfelle.