— Det har vært en ganske rolig natt, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker til Fædrelandsvennen. Klokka 06.50 var kun de to første hendelsene meldt på Twitter fra operasjonssentralen.

**ARENDAL: Innbrudd i bolig

01.18:** Melding om innbrudd i en bolig, og en patrulje sendes til stedet, skrives det i en twittermelding. - Dette var i Skauveiåsen. En dør er brutt opp, men vi har ikke oversikt ennå over hva som er stjålet, sier Alsaker like før klokka 07.00. **KRISTIANSAND: Bortvist fra sentrum

03.55:** To personer bortvises fra sentrum, på grunn av ordensforstyrrelse og beruselse.

**RISØR: Innbrudd i bolig

06.30:** Melding om innbrudd i bolig. En patrulje er på vei til åstedet.

**VENNESLA: Kjørte ut på Drivenesvegen

08.05:** Les hele saken her.

**SØGNE: Moped kjørte ut og veltet

08.51:** Les hele saken her.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i leilighet

09.06:** Politiet drar til en leilighet i Voiebyen, etter melding om innbrudd. Politiet undersøker åstedet.

**KRISTIANSAND: Melding om brann i Sandens

11.20: Les hele saken her.**

**FROLAND: Bil påkjørt bakfra

12.14: Les hele saken her.**

**ARENDAL: 77 år gammel kvinne bitt av hund

14.00: Les hele saken her.**

**KRISTIANSAND: Lyskryss stoppet på rødt

15.00:** Lyskrysset mellom Vestre Strandgate og Tollbodgata har hengt seg opp på rødt lys i alle retninger. Det medfører noe kaos.

**SØGNE: Kvinne tatt med narkotika

15.30:** En 27 år gammel kvinne ble pågrepet på Langenesveien. Hun var i besittelse av mindre mengder hasj, og hadde muligens stjålet gjenstader fra en garasje. Kvinnen ble kjørt til arrest.

**FLEKKEFJORD: Anmeldt av UP

18.10:** UP stanset en bilist ved Loga som kjørte i 78 kilometer i timen i en 50-sone. Den 28 år gamle mannlige bilisten fikk førerkortet beslaglagt, og blir anmeldt for forholdet.

**GJERSTAD: Bil påkjørt

18.25:** En bil ble påkjørt da den sto parkert ved Brokelandsheia, og bilen fikk skader på 10-15.000 kroner. En bulgarskregistrert rød, eldre Volkswagen Caravelle kjørte fra stedet.

**MANDAL: Truet med luftgevær

19.30:** En 36 år gammel mann ble pågrepet av politiet etter å ha oppført seg truende med et luftvåpen. Han ble kjørt til arresten.

**KRISTIANSAND: 12 forelegg og ett beslag

19.35:** UP avholdt trafikkontroll ved Sørlandsparken. 12 forenklede forelegg ble gitt, og en kvinne født i 1995 fikk førerkortet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Støyfullt arbeid

21.00 - 06.00:** Det utføres gravearbeid og asfaltkutting i Møllevannsveien på Grim. Det kan bli noe støy av dette, og politiet opplyser at entreprenøren har alle nødvendige tillatelser for å gjøre dette arbeidet.

**ARENDAL: Bil i blomsterbed

20.54:** En bil kjørte seg fast i et blomsterbed ved Stoa. Politiet opplyser at den sannsynlige årsaken er en unnamanøver. Det er ikke mistanke om rus, og det blir ingen politisak av det.

**ARENDAL: Grovt tyveri

20.55:** Tyver har vært på ferde i en garasje i Gaupeveien. De fikk blant annet med seg fire sommerdekk med tilhørende felger, en plenklipper og forskjellige slags verktøy. Tyveriet har skjedd i løpet av de siste to ukene.

**FLEKKEFJORD: 17 forelegg

21.22:** Utrykningspolitiet avholdt trafikkontroll ved Loga, og ga totalt 17 forenklede forelegg for høy fart.

**ARENDAL: 22 forelegg

21.25:** UP gjennomførte en trafikkontroll ved Haslestad. 22 forenklede forelegg ble gitt, og høyeste farten som ble målt var 96 kilometer i timen.