Fyllekjøring på scooter I

KRISTIANSAND: Ved 01-tiden ringte sjokkerte vitner politiet og meldte fra om at en mann kjørte drivende full rundt omkring på en scooter i Voiebyen. Mannen skal ha bulket borti flere parkerte biler på fylleferden. Politiet dro til stedet og pågrep 36-åringen, som er en kjenning av politiet.

Fyllekjøring på scooter II

LILLESAND: Ved 03-tiden skapte en 21-åring fra Høvåg oppstyr på Skottevig Camping. Ifølge vitner skal den sørpefulle 21— åringen ha kjørt fram og tilbake på en scooter i leiren. I til legg til å kjøre i ruspåvirket tilstand ødela 21-åringen natteroen. Politiet dro til campingplassen og pågrep mannen.

Pågrepet med flere poser narkotika

TVEDESTRAND: Natt til onsdag pågrep politiet to 37-åringer i en bil i Tvedestrand. Årsaken var at kvinnen og mannen var i ferd med å klargjøre en sprøyte. I bilen fant politiet flere poser med hvit stoff de antar er narkotika. De to personene ble brakt til politistasjonen i Arendal hvor de avhøres onsdag formiddag.

Fyllekjøring i Voiebyen

KRISTIANSAND: Klokken 06.30 fikk politiet melding om at en bil har kjørt i fjellveggen i Briggveien i Voiebyen. Ifølge vitner pådro kvinnen seg ansiktsskader i sammenstøtet. Da politiet kom til stedet viser det seg at kvinnen har kjørt i ruspåvirket tilstand. Kvinnen nekter overfor politiet at hun har kjørt bilen. Politiet tok med kvinnen for utvidet blodprøve.

Innbrudd på Vanse ungdomsskole

FARSUND: I løpet av natt til onsdag har tyver stjålet et musik kanlegg fra Vanse ungdomsskole. Politiet mistenker elever for å stå bak innbruddet ettersom man må være godt kjent for å finne anlegget.