— Hvis denne nettavisen går som en kule, så er vi jo idioter om vi ikke vurderer andre steder, sier Henrik Færevåg til Fædrelandsvennens nettavis.

Han har allerede kjøpt opp domenenavnet ikristiansand.no, og tilsvarende for Oslo, Stavanger, Trondheim og Bergen. I går lyste han ut stillinger til Bergens-kontoret.

Når disse er på plass skal Færevåg drive lokalavis på internett for bergenserne sammen med TV2 Nettavisen. Hvis han lykkes, kan Kristiansand være neste by ut.

— Vi kommer til å slåss for livet mot to formidable konkurrenter i Bergen. Men vi er den eneste rene nettavisen. De andre har sin hovedinntektskilde fra papirutgaven, og må verne om det. Jeg håper det blir fordel Færevåg, sier Henrik Færevåg, som er største aksjonær og styreformann i selskapet Imedium AS.

Alle sakene som TV2 Nettavisen skriver om byen vil havne automatisk på ibergen.no.

- Vi har inngått en avtale med Imedium om satsing i Bergen. Vi har ingen avtale om å satse i andre byer, sier Gunnar Stavrum, redaktør i TV2 Nettavisen.

Han synes likevel det frister å starte opp ny nettavis i hjembyen, men advarer kristiansandere mot å holde pusten inntil det skjer.

— Det ligger ikke noe i kortene ennå. Generelt kan jeg si at skal vi bli større må vi vokse både i bredde og dybde. Vi må satse lokalt og regionalt.